sâmbătă, 18 februarie 2012

OAMENI DE COMPANIE


Oameni buni, cu suflet, inteligenti, au animale de companie. Motivele difera de la caz la caz: singuratate, hobby, etc. Animalele de companie reprezinta pentru stapanul lor un partener de joaca si dialog. Practic fac parte din familie, sunt un element de echilibru si stabilitate.
Prostii, parvenitii, ignorantii au oameni de companie.
Traian a avut guvernul Boc de companie si acum are guvernul Ungureanu de companie.
Modelul este preluat de toti portocalii care au(obtinut prin numire) o functie de conducere, si aplicat inclusiv la regionala de calatori Brasov.
Ca sa fii om de companie trebuie sa:
-Slujesti sefu'
-Pupi in cur pe sefu'
-Ii spui zilnic cat este de destept
-Ii spui zilnic cu ce subalterni prosti lucrezi
-Pupi mana care te-a hranit(promovat)
Acesti oameni sunt multi, si peste tot, si indiferent de cine le este sef, vor ramane de companie.


P.S. Dresorul a primit in 16-12-2009 de la inspectoratul de politie Brasov atestatul cu numarul 02735. Pentru ce oare?

duminică, 5 februarie 2012

Cine e si ce vrea ei?


Ei sunt cei care ne conduc.Sau au impresia asta.De fapt vor sa stapaneasca , prin orice mijloace si indiferent de consecinte.Sistemul de conducere aplicat de nulitatile de la putere a fost extins la nivelul tuturor agentiilor si societatilor din tara conduse de ei.Ex. cfr calatori Brasov.Prin 2006 stegaru ioan era sing. la Marub Brasov dar a ajuns cu pluta portocalie director la RTFC Brasov fara a avea conditiile de studii de specialitate necesare.Si a inceput reorganizarea.Si-a pus oamenii lui in posturi cheie si cand n-a avut a angajat prieteni (prin 2010 cand la calatori se faceau concedieri angajat pe Cales Radu in postul de contabil sef motivand ca contabilii si economistii de care dispune nu sunt asa de buni pentru acest post.Reorganizarea i-a venit ca o manusa : poate sa dea afara oamenii car ii stau in cale si sa completeze toate posturile cu lingaii lui ( Boghez linge in toate directiile pentru o functie).La fel a dat oameni afara fara nici o evaluare.I-a pastrat pe cei cu care avea un interes ( ca sotul e sef la AFER , director in Bucuresti , procuror etc.).Dar asta se va termina anul asta si vom intra pe fagasul normalAcasa cu voi,nulitatilor!