sâmbătă, 3 martie 2012

Ai, n-ai, trebuie sa dai!


In vremuri demult apuse, directorii Moldovei, Transilvaniei si Tarii Romanesti plateau periodic birul la Inalta Poarta, pentru a fi mentinuti in functii, chiar daca nu erau membrii ai partidului Otoman. Dupa cum se stie, istoria se repeta dar cu alte personaje. In zilele noastre, Poarta s-a mutat la Bucuresti, dar are filiale in toata tara. Pe acest model, stapanul Regionalei de Calatori Brasov plateste si el periodic birul (donatia) pentru a-si spori competenta de director. In 25.04.2008 a contribuit catre portocalii brasoveni cu 15000 lei (nu va mai ganditi la prostii! Normal ca din salariu!), iar in 19.05.2009 cu 2000 lei (se vedea criza). Mergand in jos pe schema, stapanul are 4 tipuri de sefi care-l slugaresc:
- Cei care au muncit zi si noapte, cu orice mijloace, pentru a-l satisface;
- Cei care-i raporteaza tot ce se vorbeste si se intampla, iar cand nu se intampla inventeaza pentru a-l satisface;
- Cei impusi de Bucuresti, si pentru ca are "curaj", trebuie sa-i suporte;
- Sunt oare si cei care depun periodic birul?
Si pentru ca unii din partid au contract cu DNA-ul pentru efectuarea analizelor (pe text) intrebarea care se pune nu este "eu cu cine votez?", ci "eu cui mai cotizez?".
Sa aveti vremuri bune.

252 de comentarii:

  1. Pentru primul tip avem 2 pupeze blonde care indeplinesc acest criteiur.Una a reusit iar una a s...o degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Corecta treaba cu DNA-ul.Iar USL-ul nu primeste mascarici.Alt partid cu sanse nu este.Deci intrebarea ramane.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce fete de interlopi de joasa speta au amandoi..buruenesti si buzau

    RăspundețiȘtergere
  4. Il cunosc bine pe acest individ e unul din cei mai mari excroci ai Brasovului Si un mare comunist

    RăspundețiȘtergere
  5. Quick WEB MASTER07 martie, 2012

    de acord cu tine, e nivelul de ce-a mai joasa speta omeneasca , un nenorocit profitor si un jeg penal la propriu vorbind se aproprie si timpul interlopului fraudulos din tren dar bineinteles si timpul nasului din tren care are un camion de dosare in stand by la DNA .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ati luat o razna , ce e cu vocabularul asta ? dam in altele.

      Ștergere
  6. PRIVIN BINE DE TOT FATA LOR, ITI DAI SEAMA CA SUNT BOI, dar nu de balta ci BOI DE IMPUNG

    RăspundețiȘtergere
  7. mai ales interlopul jegos si nenorocit

    RăspundețiȘtergere
  8. Oare cit plateste stegaru chirie suplimentara ca sa o tina pe javreta turnatoare, profitoare si dezbinatoare de boghez singura in birou? Ori ii pute sa stea cu altii? Probabil trebuie sa isi mentina in continuare " programul de lucru " si nici sa nu vada prea multi cat de " mult " are de muncit si ce.
    E strigator la cer cate favoruri continua sa i se faca acestei " neica nimeni " dar cu aere de " diva ".

    RăspundețiȘtergere
  9. ce diva ? ati inebunit ? e o spalacita penala care stie numai sa bage intrigi peste tot dar intr-o buna zi va plati si ea cu varf si indesat, cateaua !!! acum e diva ca de' face si ea masterul in drept poate dupa 5 ani dupa ce il termina o pune nelu sefa de serviciu ca acum a luat-o bine de tot la gurita si ea si jegoasa cealalta de tatiana

    RăspundețiȘtergere
  10. Javrele acestea de stegaru si boghez pe cunosc de mai bine de 20 de ani Si proverbul "ce naste din pisica soareci maninca " le vine ca o manusa ,El vine dintr-o familie unde Si tacsu e la fel IAEA acest curvet dintr-o familie de curve

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de unde stii?Ca avand in vedere diferenta de varsta nu cred ca s-au intalnit acu 20 de ani.Boghez avea atunci 70 si stegaru 24.

      Ștergere
    2. Stiu Si eu pt ca am fost prin prejma lor citiva ani buni.iar diferenta de virsta nu e asa mare el are in jur de 53 iar madona 45-46 el a inceput sa lucreze la Mecanicul Sef ca bobinator iar ea a venit la vreun an dupa Si a fost incadrata ca strungar dar nu ai pe hirtie ca in realitate le-o strungea pe la toti prin sectie. In timpul acela erau erau neica nimeni amindoi .si daca Mai vrei sa sti ca e numaigura de ei in realitate niste fricosi

      Ștergere
    3. Deci el bobina si ea strunjea.Si s-au regasit " dupa 20 de ani ".In ce intreprindere au jucat impreuna?Caci nici acum nu sunt mai breji!

      Ștergere
    4. Pai in timpurile acelea se numea IMMR Brasov acolo ai inceput sa lucreze amindoi unde lucrau Si parintii lor

      Ștergere
  11. Asa zic si eu, e strigator la cer cate favoruri continua sa i se faca lu elena,brandusa,costan,tatiana,pipos,cales,ciolan &compania.am auzit ca pintea aia e sefa pazei,de l-a scos si pe lupulet din schema ca cica ex barbat-su e sef pe la capitala.

    RăspundețiȘtergere
  12. javretele ( stegaru&boghez&co )au atestat de " ascultat pe la usi ", de aia au avut nevoie de diploma de la militie. le lipseste paharul ca sa auda mai bine. hahahahaha.

    RăspundețiȘtergere
  13. BOGHEZ cat de curand vei fi bagata la infractiuni informatice

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica?Dezvolta.Cei care cititi si scrieti mai spuneti si la altii sa participe.

      Ștergere
    2. sparge parolele ..unora...altora....atata timp cat nelu o sponsorizeaza apeleaza la diversi ....sa ne verifice cu cine ce si cum, cum procedeaza imputitii de securisti care mai sunt si ,, care este" infrmator si detectiv

      Ștergere
    3. Hai las-o jos.Pai boghez e atat de proasta ca nu stie parola de la calculatorul ei. E atat de proasta ca dimineata se uita in oglinda si in buletin si le compara. Dupa care se uita in autorizatie , vede ca lucreaza la cfr si suna informatii sa afle adresa.Atat de proasta e.

      Ștergere
  14. Este pe dracu.Brandusa este tinuta ca lui stegaru ii este frica.Nu poti sti unde va ajunge Pintea.

    RăspundețiȘtergere
  15. Tatiana si stegaru , dupa cum au organizat diviziile si serviciile , fac tot ca sa nu mearga treaba.Deci : ori sunt mai prosti decat credeam ori au ordin de la partid : " dupa noi potopul!".

    RăspundețiȘtergere
  16. SCATMAN JON09 martie, 2012

    Cu siguranta sunt mai prosti decat credeai ..stegaru e un NO NAME si in viata particulara si la partid doar gura e de el in rest am aflat ca o lua pe caoja ( soric ) de la fosta Monique , asa ca varianta 2 pica ...precum o sa pice intr o buna zi stegaru & CO

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa,ce-mi place, Si o lua pe coaja bine de la fosta Monique pt. ca stiu ca sa plins Si la tribunal in timpul divortului ca a luat bataie de a ris toata lumea

      Ștergere
    2. E UN MIEL CU O NARA STEGARU adica o p..de om

      Ștergere
    3. hai sa fim seriosi.....asa prostie n am auzit de cand sunt :))) pai monique aia era o penala si prietena buna cu beutura:))),ce draku vorbiti aici.si o lua pe coaja de la tac-su si ma-sa,ca era mama model:))))))))))).

      Ștergere
    4. Mai anonim explicate ca sa intelegem

      Ștergere
    5. Adica cum "era" ce a murit????fi Mai explicit domnule anonim ca sa intelegem Si noi

      Ștergere
  17. De la o vreme au pus oameni de ai lor sa dea raportul cine cu cine vorbeste. Nu intereseaza SA MEARGA TREABA, ci toate mizeriile de genul, ala cu ala nu are ce vorbi ca cine stie ce pun la cale si fac! Sa ajuns pana la a se asculta pe la usile unor birouri pentru a fi ' material '.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tipic securist ,,,,,lui stegaru ii este frica si de umbra lui ca doar stie ce tarfa masculina este ...poate ramane fara umbra intr o buna zi

      Ștergere
  18. Dar de ce sa nu mentionam aici si alte nume? nu tot aceleasi: de fapt cel mai mare pupincurist si care a eliminat foarte multi oameni este CRETU GABRIEL, si mai nou CEAUSU ANDI, care au eliminat multi oameni care la stateau in cale, si care acum executa tot ce li se DISPUNE fara a discerne.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Indiferent de numele sefului pe care l-a avut cretu l-a pupat in cur.Dar de stegaru ii este frica.Cretu nu este un sef curajos,care sa-si apere oamenii.Isi apara scaunul si face ce spune stegaru.Si mai si semneaza acte.Dupa care va scrie la parchet. Iar Ceausu se crede si el ( ca altii ) ca chiar este bun pentru postul pe care l-a primit.
      Imi este rusine ca sunt condus de niste oameni mai prosti ca mine.

      Ștergere
    2. intr-o vreme cretu spunea celor de la sindicat ca face orice doresc ei numai sa nu il schimbe....oricum noi trebuie sa ne canalizam ideilee pe jegosul care ne conduce si pe tarfele lui ....restul nu este interesant

      Ștergere
    3. Cum sa te rogi de labele triste din sindicat ( probabil lorincz si Vieriu ) ? Unde este mandria ta?Vai de capul nostru.

      Ștergere
    4. mandria de moldovean s-a dus draku in vremurile noastre

      Ștergere
    5. vieru nu, asta este cu noi asa mia zis.

      Ștergere
  19. Ma asteptam la mai multe comentarii fata de postarile anterioare.Sper ca nu v-ati plictisit. Spuneti la toti prietenii vostrii sa intre si sa comenteze.Sa auzim de bine.

    RăspundețiȘtergere
  20. viitoarea masteranda in drept ce a terminat bacu cu 6 oare stie ce inseamna infractiune informatica sau stie doar sa o suga ?....cat de curand v-a afla pana atunci o suge

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai boghez e atat de proasta ca nu stie parola de la calculatorul ei. E atat de proasta ca dimineata se uita in oglinda si in buletin si le compara. Dupa care se uita in autorizatie , vede ca lucreaza la cfr si suna informatii sa afle adresa.Atat de proasta e.( cu scuzele de rigoare pentru repetitie).

      Ștergere
  21. Sta toata ziua in barlog, sa nu se intalneasca cu tudorache, care circula peste tot. Deja a reusit sa le monteze si pe proastele ei ( tantareanca cu mieii-ajunsa sefa de serviciu peste noapte din femeie de serviciu si bulbucata ) contra unora si altora. Stai sa vezi cand s-or intoarce toti contra ta!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o tine pe tantareanca sa poata trimite niste miei de pasti la bucuresti , politie , si jegurile PDL din brasov ca bani acum sunt mai putini pana termina pipos ultima licitatie sa mai aduca vre-un profit jegului penal drept multumire ca i-a facut pipos destule referate pentru facultatea terminata pe suruburi si scrumiere de inox ..to be continued

      Ștergere
  22. Se vede 'de la o posta' ca boghez intretinea circul si replicile celebre pe aici!!! La adresa tuturor celor mentionati prin comentarii! ( 'prieteni' sau mai putin prieteni ). STFC.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Boghez este prea proasta sa scrie ceva destept.Nu mai exagera.

      Ștergere
    2. asta era limbajul de tarfet tipic PDL-ist pe care il avea si il are Boghez, dar se apropie si ziua ei si i se va infunda rau de tot o sa traga si pe altii dupa ea ...

      Ștergere
    3. matrix reloaded18 martie, 2012

      bah mai lasati-ne draku cu borita asta ca ne-am plictisit.doar nu-i buricul pamantului,ii acordati prea mult spatiu de emisie:))) si mai sunt destule javrete si taraturi penale pe acolo...si stau ascunse bine cu impresia ca nu stie nimeni.cand or cadea,cad toti si toate...

      Ștergere
  23. Dupa ce dau oamenii afara, arunca pisica in ograda altora sa se spele pe miini de faptele onorabile facute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa aste securistii sunt printre noi si ling bine de tot la politia TF dar...mai este si un dar... pe care nu il stiu ...aia beau azi cu tine si maine te leaga ,,cu tot cu reportofoanele care au fost donate pentru a inregistra colegii nostrii chemati acolo la interviuri ....JEGURI UMANE

      Ștergere
    2. corect esti tare ,te leaga.

      Ștergere
  24. pe tantareanca o tine ca vin sarbatorile de Paste si trebuie sa trimita miei la Bucuresti,politie si jeguri PDL iste din brasov ca bani nu mai sunt si pana nu termin pipos de dat anuntul pe SEAP nu iese nimic doar ochii...pe pipos la mutat drept multumire ca il chema dimineata la el sa ii spuna ce referate trebuie sa faca pentru facultate care a terminat o cu bani , suruburi, scrumiere de inox .....to be continued

    RăspundețiȘtergere
  25. Se pare ca v-ati resemnat.Sunteti condusi de cei mai buni.Nici nu mai aveti curajul sa scrieti.In cazul asta acest blog nu-si mai are nici un rost.Plecati-va , pupati mana care v-a promovat , dati limbi in ureche si Dumnezeu sa va ajute.Cu stegarii , tatianele , ciolanii , elenele si danele care va conduc.Sa fiti sanatosi!

    RăspundețiȘtergere
  26. CAM ASA CEVA .....slaba activitate ....

    RăspundețiȘtergere
  27. Teapa.Nu inchid nici daca raman singura!Va astept totusi!JOS CU EI!

    RăspundețiȘtergere
  28. Sa nu-l inchizi ,ai avut o idee fantastica oricine esti , esti tare de tot as vrea sa te cunosc am a sa destule sa me povestim vizavi de subiect. Felicitari tine-o tot asa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vreau sa ne cunoastem.Daca ai ceva de spus scrie aici.

      Ștergere
    2. Nu vreau sa ne cunoastem.Daca ai ceva de spus scrie aici.Si mai spune si la altii.

      Ștergere
    3. nu vreau sa ne cunoastem.Daca ai ceva de spus scrie aici.Si spune si la altii.

      Ștergere
    4. Am zis "as vrea" dar nu exista posibilitatea asta.Iar de scris am scris cut am putut pt ca stiu aceste doua personaje ingrate de mai bine De 30 de ani dar nu pot Pune amanunte prea multe pt ca nu vreau sa ma recunoasca.oricum mult succes in continuare pt mine ramii special sau speciala

      Ștergere
    5. Poti comenta in asa fel sa nu fii recunoscut.Cu istorii sau discutii la care erau mai multi martori , "din auzite" etc. Te mai astept.Si poate odata ne vom cunoaste.Mai multi care am scris pe aici.

      Ștergere
  29. NU MOR CAII CAND VOR JAVRELE ..MERGEM INAINTE

    RăspundețiȘtergere
  30. Prin " vremuri demult apuse " se mai dadeau clase si se faceau promovari ( prin examene ). De ceva vreme insa acest lucru nu se mai intampla, toate acordarile de clase fiind " suspendate/anulate ". Cu mici exceptii. Vazand ca nu a obtinut postul mult ravnit, boghez " s-a transformat " peste noapte, cu mici ajutoare, din economist4 in economist3, si la clasa maxima!!!! Oare stegaru nu stie ca si o clasa se da doar cu acordul directorului general? Sau oare o pregatesc pentru a avea " conditii " cat mai repede spre a-i face " vant/vanturi " tantarencei rupte-cur cu mieii, pt a-i sufla postul? Pai e corect, oameni buni, ca unii ( si destui ) oameni care mai au dreptul la vreo clasa amarata sa stea pe lista de asteptare de ani buni pentru a veni o tarfeta pdl-ista care o suge si da cu clanta sa primeasca 6 deodata??? Nu e...Hai pa. ( to be continued ).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu e corect.Trebuia sa primeasca 10 ( ca Nadia Comaneci ) clase la cat s-a fredonat pe trenuri nopti intregi.Totusi taranca cu oi ( chiar daca nu prea o ajuta sfecla ) este un pic mai isteata decat tarfeta pdl.Nu ca asta ar conta la o numire pe functie. Conditia principala este sa executi ordinele fara comentarii, sa nu pui intrebari , sa pupi bucile lui s.....u si sa-i dai limbi in ureche lui s.....u.Si sa fii prost.Aceste conditii le indeplinesc multi dintre sefii acestei tari.In rest le doresc tot raul.

      Ștergere
    2. FACEM O RECLAMATIE SA VINA CORPUL DE CONTROL

      Ștergere
  31. Cine "facem"?Ce sa contina reclamatia?Si corpul de control a lu'cui?A lu' pdl?

    RăspundețiȘtergere
  32. matrix reloaded26 martie, 2012

    Rebuturi, lingai si scursuri penale,au ajuns sefi si sefe peste noapte si freaca pu.. toata ziua.(daca au) daca nu o sug. elene,branduse,tatiane,ciolani,calesi&comp. traiasca internetu,tigara si telefonia :)))) ca le ocupa tot timpu.

    RăspundețiȘtergere
  33. NU S-A DUS JEGU SA PARTICIPE LA CONCURSUL DE CITY MANAGER al Brasovului ? sau nu a indeplinit conditiile....la trimis GEORGE la PROTAN city manager.....ho ho ho

    RăspundețiȘtergere
  34. PENTRU ANONIM DIN 26.03 ora 08:05 am.Astept vesti.
    O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe acest individ l-am cunoscut in jur de anul 84 pe cind era bobinator la fostul marub adica eraun nimeni dar cu niste aspiratii f inalte(Adica tipul de on care calca pe cadavredoar sa ajunga unde trebuie) .
      Evolutia lui a fost fantastica datoritasecretarului de partid pe fabrica care la sustinut in toate dupa care a urmat Si casatoria cu fica acestuia .
      In tot acest timp a aparut in acelasi loc marea curva boghez pe numele de fata Tudor (Si cind spun o mare curva spun un mare adevarul)
      Cariera lui sa continuation ca technician dupa care a fost Sef iscir pe fabrica timp in care aproape toti macaragisti din fabrica plingeau cind venea timpul de reexaminare pt ca trebuia sa deschida usa cu capul,va urma....

      Ștergere
    2. Asta este tare.Pana la ce nivel a ajuns in partidul comunist?Si in securitate?

      Ștergere
    3. tare ce aflam puteti continua ...

      Ștergere
    4. In acele timpuri era implicat intr-o gasca de curve din care facea parte Si Boghez alta Carmen care lucra la poarta fabricii Si inca una care o chema Nuti Cojan Cea sin urma a fost gasita moarta intr-o casa pe 13decembrie cu inca un tip in pat ,omoriti de securitate toate acestea intimplinduse prin 89 cu aproximatie.
      Si mult timp toti oamenii din fabrica stiaude ce se intimpla pe la poarta ,prin vestiarul de la sectie mecanicul sef dupa cite cred eu o faceau Si in grup.
      Si inca un amanunt tare Si care poate fi confirmat de multe persoaneca este obsedat de corpul lui oriunde mergea in vizita dupa ceva bauturica Vroia sa le arate penisul sa vada lumea cut de mare il are in unele locuri chiar facind-o va urma

      Ștergere
    5. din cite stiu n a scapat nici ma sa lu monique .de se certa ma sa cu fi sa:)))

      Ștergere
    6. tare de tot faza, un narcisist inascut daca il vezi cum merge zici ca e playboy dar nu e e doar BOU

      Ștergere
    7. Da tu de unde sti anonim 29 mar, ca n a scapat nici masa ai fost de fata ,sau te cheama Boghez si trebuie sa faci ceva comentari ca sa redirectionezi subiectul , dar nu te Mai obosi ca te cunoastem f bine Si nu Mai poti scope rio nimic tiritura

      Ștergere
    8. cu ma sa lu monique asa e cum am zis

      Ștergere
    9. Bai anonim 02.04.2012 ora 9:19 am:nu te mai baga ca strampu'in curu' lu' boghez ca nu te mai scoate nici blatistu' de acolo.Sau el te-a pus sa scrii?Mai bine lasa-ne. Idioat-o!iar tie anonim din 05.04. ora 04:06 am felicitari.De ce nu iti iei un nume sa nu mai tot comentez despre toti anonimii?

      Ștergere
    10. Mai jojoSB acum esti happy???? Sper sa fi avut un scaun usor dupa, daca te-ai scremut prea tare iti Mai dau o sansa ,have a nice day

      Ștergere
    11. doamna monica popa a baut cu mine pina n-a mai stiut de ea intr-o zi cind a plecat de acasa in discoteca si era maritata si i-am tras-o si statea ca vaca si mu.. si dupa aia s-a cuplat cu unu simion alcolic ca ea . dupa divort cea mai suparata era mama lu doamna monica,maria parca o chema.

      Ștergere
    12. am inteles , lasa-i naibii.

      Ștergere
    13. Bine te credem pe cuvint, dar nu intelegemce vrei sa demonstrezi?!
      Din cite știm betiva aia e in Canada deci???!!!!
      Si o alta chestie inportanta parca pe acest blog se dezbate subiectul STEGARU &company

      Ștergere
  35. DUPE SURSE SE SPUNE CA SCRIPKI PLECA IN ALT PARTID , OARE PARVENITUL PLECA UNDEVA IN ALT PARTID TREBUIE SA II PUNEM TOATE PIEDICILE POSIBILE SI IMPOSIBILE SA STIE LUMEA CE NATIE SECURISTA SI JEGOASA ESTE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scripscaru si stegaru nu vor fi primiti in alt partid.Poate la organizatia de pionieri a pdl.

      Ștergere
  36. A plecat frunzaverde cu altii dupa el.Nu mai au majoritate in parlament.Dupa mine urmeaza suspendarea lui base si praful de pdl.In cam 3 luni se va schimba totul.Si intrebarea ramane: stegaru cui va mai cotiza?Ca asta e obiceiul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. isi cotizeaza singur poate asa mai strange un ban ptr tarfe ....poate ii schimba cotetul lui boghez

      Ștergere
  37. e CEL MAI MARE CERSETOR IN VIATA ...SI NU NUMAI ...TO BE CONTINUED

    RăspundețiȘtergere
  38. MAI TINETI MINTE CAND A VENIT FICA DIN PRIMA CASATORIE LA REGIONALA SI JEGU S-A ASCUNS CA O JAVRA ORDINARA LA EL IN BIROU CA SA NU II PLATEASCA PENSIA ALIMENTARA MAI MARE ? DE ACOLO TREBUIA SA REALIZAM CE CARACTER INFECT ARE , CE ORDINAR POATE FI..IMPUTITUL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fata lui are 24 de ani,fosta lui sotie care este o doamna a divortat de el cind fata avea aproape 3ani, de atunci Si pina in prezent nu a visitat-o nici un minut ,nu ia is dat un telefon, nu ia spus niciodata "la multi ani " de ziua ei, doar ia platit pensie alimentara pt ca la obligat legea siasta injumatatita pt ca nu isi declara venitul adevarat .
      Si acum va intreb, daca cu copilul lui(scuzati cacofonia)a procedat asa Si continua la fel Si acum care e singe din singele lui, de ce va Mai mirati ce a facut Si ce face cu oamenii din subordinea lui?? E un MARE nemernic , eu zic ca toti care Mai avem un strop de demnitate sa me unim sa-l distrugem

      Ștergere
    2. DE ACORD cu tine ...ma bag, e un parvenit nenorocit si penal

      Ștergere
    3. apropos de caracterul infect al parvenitului..cand era 1 martie dadea telefon la anumite femei in regionala si le invita la el in birou sa le ofere un martisor sau o floare ....asa ceva ..era barbat ..de

      Ștergere
    4. venea prin birouri , le dadea la toate.

      Ștergere
    5. in primul an pentru imagine le dadea apoi ...paaaa

      Ștergere
    6. eu te inteleg dar si anul asta ne-a dat la toate , inclusiv tie, ai ceva cu el dar aici nu ai dreptate.

      Ștergere
    7. Va da la toate si va plingeti ca e rau cu stegaru:)))Grija mare ca va intrati cu Shakira pe scandal si o incurcati, ca doar ea e titulara si preferata lu nelutu ,restu o sug.

      Ștergere
  39. DACA APAREA FIUL LUI BOGHEZ ( se lauda ca are un nepot care joaca fotbal la FC Brasov ) cu siguranta il invita in birou la un strugure cu penala de tarfa

    RăspundețiȘtergere
  40. Pentru Anonim din 27.03 ora 01,30 pm : boghez ( tudor ) a lucrat in Marub?Ca ce?Cat a stat acolo ? Tot la fel de proasta era?(cred ca da).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BOBI...NATORUL28 martie, 2012

      era si este o tarfa penala

      Ștergere
    2. Pai nici nu a lucrat in alta parte numai laMarub Si in pantaloni unora Si altora .
      De cind a terminat liceul Si pina2000 Si ceva numai stiu exact a fost la Marub .
      A inceput ca strungar in sectie unde a stat vreo doua luni dupa care in birou secretara plumba hirti altceva nimic ,oooo Mai facea ceva interesant la un moment dat Si-o punea cu un doctor de la spitalulCFR daca nu am inseala memoria il chemaD Gheorghe ,iar domnul doctor o tineainternata in spital pt el , a fost Si este o curva penala care face absolut orice in prosti a ei sa aiba un scaun cald

      Ștergere
    3. Cred ca a dat-o jegul si pe la Bucuresti la incercari ......sa mearga bine treaba

      Ștergere
  41. Oare nu vrea si boghez in USL ( acum sint buni, la nevoie )cum sa bagat si in sindicat? Si cum se gindesc tot mai multi sa o faca? Pe NV? Vedeti ca poate o veti avea colega si nici nu stiti! So, open your eyes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. a fost sambata sa se inscrie la pp dd, ala de acolo e cumnatu ei.

      Ștergere
  42. Pe la casa de pensii s-au gasit microfoane prin birouri, vedeti poate va treziti cu " surprize ", si unii isi lasa si telefoanele sa inregistreze, dupa care se dau mari colegi.

    RăspundețiȘtergere
  43. dezvolta nu stiu despre cine e vorba

    RăspundețiȘtergere
  44. ANONIM!Dezvaluirile tale sun senzationale!In ce scrii il recunosc pe blatist.O.K.Cum sa-l dam jos?Astept sugestii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa va mai spun despre o alta etapa din vista acestuiimbecit notoriu care degeaba a facut doua facultati ca accesoriul care nu trebuie sa lipseasca la nimeni adica MORALITATE la el este inexistent total .
      Dupa ce fosta sotie Monique a divortat de el, acest donjuan a inceput sa imparta doua femei pe linga altele ca Boghez .
      Una super draguta Si bogata care locuia in Dirste iar alta cit o scroafa de mare sau(balenuta) cu indulgenta care locuia in bartomeu adica actual a nevasta .
      Totul a mers ca pe roate vreun an poate ai mult umpic ,timp in care a prostit -o pe Cea din Dirste Si la facut actionar pe jumatate din firma care o detinea a incinta-to cu multe cadouri Si promisiuni de casatorie multe din cadouri fiind furate de la fosta nevasta
      Pe asta cu care a Si ramas nu a fost bogata deloc asta avea Si continua sa aiba calitatea de a fi proasta, ca el sa faca ce vrea .ea Si familia ei se Mai ocupau cu tricotatul ,lucruri pe care el pe comercializa in magazinul celeilalte .
      Deaceea la scurt timp totul a crapat Si ai aflat una de cealalta dupa care a iesit cu cearta Si de o partesi de cealalta .

      Ștergere
    2. Concluzia la pasajul dinainte:fata din Dirste sadespartit de el ,si din cite stiu eu a trebuit sau dea bani pe jumatate din firma (nu am mentionat ca el nu acontribuit cu nimic) iar cu actuala balenuta sa insurat Mai mult sau Mai putin obligat pt ca lui nu ii plac femeile grase .... Va urma

      Ștergere
    3. esti tare ..felicitari asteptam noutati despre nenorocit !

      Ștergere
    4. SI JAVRA DE BOGHEZ E CAT O VACA CU VARICE......ACUM LUI NELU II PLACE SCANDURA DE SHAKIRA ....BOGHEZ EXPLODEAZA DE CIUDA ..AIA MACAR E SEFA ..BOGHEZA DOAR SE..FU..NU SEFA :)

      Ștergere
    5. numai doua ?

      Ștergere
    6. Una din sugestii at fi sa puneti pehirtie toate neregulile pe care le-a facut Si le face Si sa le trimiteti la Exces de putere la Oana Stancu sunt sigura ca o sa daca sapaturi pt a se afla tot Si o sa plateasca

      Ștergere
    7. mi se pare mie sau se intelege ca il ridicati in slavi ?

      Ștergere
    8. Ti se pare.Este ca nu pricepi nimic?

      Ștergere
    9. mai , eu am spus ca rezulta ca ne ofticam si nu bine, daca vrei scrie numai tu si gata.

      Ștergere
  45. Stiati ca prin 2007 sau 2008 stegaru a depus reclamatii ( unele semnate de vulcan si pipos ) la politia T.F. impotriva fostului director Radulescu? Fapt pentru care multi au dat cu scrisul la politie.Asta e om? Un cacat.Dar va veni vremea sa scrie si el.Garantat!

    RăspundețiȘtergere
  46. JON SECADA31 martie, 2012

    1.STIATI CA la Politia TF la declaratii scrise exista pe masa un reportofon marca Olympus vazut pe masa din biroul lui Stegaru ? ce cauta reportofonul lui Stegaru la politie ? stiatai ca si-a cumparat detector de microfoane si toata ziua se plimba cu el pin birou ?
    2.STIATI CA are pe inventar un aparat foto sony de 10 mp la care nu visa neam de neamul lui pana nu la cumparat regionala ? oare la ce il foloseste ?
    3. STIATI CA mai are pe inventar , un GPS f scump la vremea lui ,un laptop un MP4 player pentru fica lui etc..care credem CA SUNT CASATE ?
    Oare dc a puso pe tantareanca in locul lui pipos ? pentru ca pipos stia de la vulcan de existenta ob de inventare ale jegului ..to be continued ...

    RăspundețiȘtergere
  47. Pai JEGURILE astea ne dau noua lectii de conduita, morala si de buna crestere, curva de boghez de aia umbla cu nasu' pe sus de " curata " si de integra ce e??? Imputitii!!!Bine sa stim ce " trecut curat " au, si cine stie ce mai iese la iveala! Intai uitati-va in ograda voastra, dupa aia comentati si barfiti de oamenii care va duc regionala in spate...apropo, unii se intreaba de ce nu merge treaba si tot ei danseaza la aniversarea de 10 ani a lui Regiotrans...

    RăspundețiȘtergere
  48. cand e moka stegaru e nelipsit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca mare dreptate ai ,Asa a fost Si Asa este Si acum cred ca la trimis pro asta de masa la prea multe pomeni cind era mic

      Ștergere
    2. ha ha ha ha ha depozitul TOP VEST partea de bauturi alcoolice e la tacsu in beci

      Ștergere
    3. mai lasa treaba cu pipos ca si ala .

      Ștergere
    4. auzi dar fata din dirste o sugea?

      Ștergere
    5. Întreabă-l pe STEGARU dar si de actuala grasuta poate asta o suge mai bine

      Ștergere
    6. avea dreptate napoleon ca toate femeile , nu ? numai ale lui napoleon erau cinstite .hai ca va dati de gol. succesuri ! cand am spus ca il ridicati in slavi v ati suparat pe mine .sarbatori fericite .

      Ștergere
    7. asa este, intram in SAPTAMANA MARE.

      Ștergere
    8. Grasa trebe s-o suga mult si bine ca din coate goale bartolomeu a facut-o nelutu detectiva in particular, aveti grije he,he,he

      Ștergere
    9. avem grije nu-ti face probleme !

      Ștergere
  49. ce tupeu pe boghez sa o injoseasca pe mamina prin comentarii pe celelante postari, cand ea e de departe O CURVA PENALA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TE CUNOSC DE UNDEVA31 martie, 2012

      injoseste pe oricine calca pe cadavre ca imputitul de stegaru dar se apropie ziua lor cand or sa ALUPIGUS MAXIMUS

      Ștergere
    2. da si mamina e penala ?

      Ștergere
  50. Curva penala net superioara la tupeu si obraznicie! Crede ca i se cuvine totul si se c..a pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  51. Gheorghe Danciu=psihiatru=boghez, asta explica multe!Are intocmai specialitatea care ii trebuie ei!

    RăspundețiȘtergere
  52. HOIT PENAL IMPUTIT SI NENOROCIT TARFA PDL-ista ...= BOGHEZ

    RăspundețiȘtergere
  53. Oameni buni, nu fiți așa de înverșunați! Lucrurile se rezolvă de la sine!
    Se vor înneca în propriile lături! Doar să aveți răbdare, legea compensației lucrează!

    RăspundețiȘtergere
  54. Cel mai urat lucru din partea unui director e sa iti barfesti angajatii = om fara caracter, josnic, samd. Si cu cine, tocmai cu boghez cea imaculata moral?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de unde sti ?

      Ștergere
    2. Sa-i barfesti e nasol.Dar sa faci ( sau sai pui pe altii sa scrie )plangeri penale imptriva subalternilor tai cum este?Nu stie sa conduca si pentru asta apeleaza la justitie.Pai ce fel de manager esti?Raspunsul il stiti.

      Ștergere
    3. un parvenit imputit

      Ștergere
    4. da alea la care le-o tragea asta erau minore ?

      Ștergere
    5. e erau minore,erau majorete .

      Ștergere
  55. stim cu totii da numai unii au curaj sa scrie...mai nou la cat e de slaba femeia stegaru nu poate face to face sa lupte , se baga si in familiile unora ca sa faca rau mai multor persoane..exemplu in fam unei colege cand ne-a povestit respectiva ca stegaru l-a mintit pe barbatul ei de anumite pb iar stiind ca e gelos a avut numai probleme acasa tipa cu barbatul ei ..deci...un imputit nenerocitul naibii..asa sa ii ajute Dumnezeu ca suntem in Postul Pastelui...stegarule sa -ti creasca glicemia vietii la maxim pana bubui

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. n-ai auzit c-o are mare ?

      Ștergere
    2. care tipa ?

      Ștergere
    3. ce are mare?Prostia?Tupeul?Nesimtirea?

      Ștergere
    4. GLICEMIA ..RESTU E CANCAN

      Ștergere
    5. eu am spus dar nu sinteti atenti.

      Ștergere
    6. asta-i sanatos tun va spun eu.

      Ștergere
    7. la minte in niciuncaz ...probabil cand are vre-o bucurie le cheama pe janete sa le arate bucuria :)

      Ștergere
    8. iar nu ai inteles , eu la minte ma refeream ?

      Ștergere
  56. Boghez jarteaua penala a sapat-o pe Liuta.apoi pe pipos....acm se ocupa de achizitii ..dar e cu vak rau de tot nu stie ce face....

    RăspundețiȘtergere
  57. dr. DRE ( spitalul CFR )02 aprilie, 2012

    spuneau colegele de birou ca inroseste bogheza telefonul cu bucurestiu, nu stie nimic ce sa faca pe parte de achizitii ..pe alta parte are centura neagra cu 7 dani la supt..... la bucuresti suna non stop sa intrebe ce are de facut ..inculta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai pe cine sa intrebe?Pe Tita?Aia nici macar sa sune la Bucuresti nu stie.Pe Pipos?Dupa ce i-au facut...Pe Cales?Ala dupa ce aplica TVA-ul la un pret isi ia 2 zile concediu de odihna."Femeia potrivita la locul potrivit".Daca nu...o potrivesti cu mana.

      Ștergere
    2. Deci potriviti!Potriviti cu mainile , cu gura , cu ce aveti mai bun.Este ultima potriveala pentru voi.Grija cei care se straduie sa o potriveasca!Vor primi un sut in cur!Potrivit la fix.

      Ștergere
    3. hai ca esti tare

      Ștergere
    4. mereu a fost tare.

      Ștergere
    5. mereu, mereu.

      Ștergere
    6. a fost, a fost

      Ștergere
  58. ha ha ha ha ha....bunnna faza :)

    RăspundețiȘtergere
  59. Stai sa te tii ce curg mieii saptamana viitoare! De la Tantari. Ca doar trebuie sa isi plateasca postul si favorurile. Da si ea ce poate, ca doar nu o sa dea ce da Shakira...( n-are cum !!! ). Hehehe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai sa vezi ca vine vara,sa vedem ce destinatie alege Shakira anu asta.

      Ștergere
    2. si vrabie e mica si stiti voi.

      Ștergere
  60. poate vrea tot in 3 shakira in spania sau in 4 sa o ia si pe boghez sa ii arate putina clasa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anul asta merge in egipt sa vada de unde incepe lumea.

      Ștergere
  61. care e diferenta dintre clasa I si clasa a II la cfr ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si la camile e cu clase ?

      Ștergere
    2. da care o fi diferenta la camile o fi tot pe I si a II ?

      Ștergere
    3. unde ai vazut camile la sinaia ?

      Ștergere
    4. acolo se fac blocuri pentru tineri

      Ștergere
  62. CLASA I blond vopsit CLASA II sur

    RăspundețiȘtergere
  63. Daca nu-s deja cumparate biletele cu early booking, ca ies mai ieftin. Hohoho. Oricum, e MARE SECRET. Shakira sigur a ales deja. De anul trecut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anu asta merg 2 in 1 ha,ha,ha

      Ștergere
    2. da cuba va spune ceva ? si merg 9 in 1.

      Ștergere
    3. am auzit ceva.

      Ștergere
    4. trei saptamani este in cuba si sunt 11

      Ștergere
  64. Da de data asta sa o ia si pe boghez...intre mai multi ca la Marub.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HO HO HO HO HO macar sa i-o arete si lu' boghez asa pe la bot

      Ștergere
    2. pe la curtea de apel sa i-o arete , glumesc.

      Ștergere
  65. pupincurist de-a dreptul.....si numai cu pupatul in fund rezolva tot...in 2008 le-a dat la pedelisti k sa aiba spate asigurat 15000 lei,e numa gura de el...dar o sa cada cat de curand de pe scaunul ala si atunci sa vedem cine o sa rada la urma....si boghez e ca un catel in calduri dupa el si se crede mare doamna dar oricum e una din spitele rotii lu umflatu de stegaru...si http://legestart.ro/Actul-2009-Cuantumul-total-sumelor-provenite-finantarile-private-ale-partidelor-politice-anul-2008-conform-Legii-334-2006-finantarea-activitatii-partidelor-polit-%28MzI4NDA3%29.htm

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hai ma ca asta e aia veche de dincolo

      Ștergere
    2. o sa vedem , ai dreptate.

      Ștergere
    3. oricum pp dd nu face mai mult de 20 %

      Ștergere
    4. veche, veche dar mai ziceti si voi ,numai unii

      Ștergere
    5. spite sau spete cum ai vrut sa scri ?

      Ștergere