sâmbătă, 7 iulie 2012

Nu mor caii cand vor cainii

Unii oameni (Muntean Tatiana, Cales Radu, Boghez Dana, Olaianos Victorita, Tudorache Elena si multi altii) sunt cei mai buni prieteni ai cainelui. Contrar legilor naturii, unde cainele linge mana stapanului, aici acei oameni ling bucile cainelui care-i hraneste, asculta si le da suturi in cur. Cu laba. Dar cat de curand va fi aruncat din tren, ca pe un blatist ce este, si va ramane singur pe un peron pustiu. Isi va linge ranile si va astepta un nou tren pe care sa il ia in stapanire ca director. Ca doar asa s-a nascut. Director. Si inca ceva: dupa ce vei pleca de aici (caci vei pleca sigur) niciodata, dar NICIODATA, sa nu te gandesti sa te mai intorci la calatori.

473 de comentarii:

  1. Am depasit 16000 de vizualizari.As dori sa scrieti ce ii doriti in viitor lui Stegaru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cainele este in masura ca prin felurite gesturi sau prin diversele moduri de a latra, prin modul in care tine urechile si prin intreaga expresie a capului sa arate care ii este dispozitia in momentul respectiv.

      Manifestarile de furie, manie, agresivitate ale unui caine pot fi sesizate din vreme. Urechile i se ridica in sus, se apleaca inspre fata si intepenesc, pielea de pe bot i se increteste, isi dezgoleste dintii. Privirea este indreptata fara sovaire spre inamic, are un mers tantos, cu capul sus si parca atat capul, cat si corpul devin mai mari. In faza de atac parul de pe sira spinarii i se zbarleste, nasul i se trage in sus si botul parca se scurteaza. Aceasta atitudine o ia si in situatia de aparare impotriva unui alt caine in faza permergatoare conflictului. Din contra, atunci cand ii este frica, manifesta neincredere sau este in pericol, isi pleaca capul, lasa urechile pe spate, lipite, colturile gurii si le trage inapoi si parca i se subtiaza botul. Se face mai mic, baga coada intre picioare si uneori poate sa si scanceasca.

      Manifestarile de bucurie se prezinta in felul urmator: expresia fetei este luminoasa, vesela, ochii stralucitori, urechile sunt lasate in jos, o miscare de du-te - vino specifica a cozii, respiratia accelerata si o modificare vizibila in tinuta corpului care devine alert. Cand vrea sa se joace, cainele imprumuta o atitudinepartial agresiva, partial de supunere. Se lasa injos, pe labele din fata, schiteaza fente, alearga sa aduca o minge sau un obiect de joaca si incepe sa sara vesel in jurul tau.

      Ștergere
    2. Cine se teme de lup îşi pregăteşte un câine

      Ștergere
    3. Cainele are 231 oase si 42 dinti permanenti
      Caini sunt predispusi la tuberculoza
      Ciocolata este toxica pentru caini
      Exista 7 tipuri de grupe sanguine la caine
      Durata medie de viata a cainilor variaza intre 8 si 15 ani
      Glandele sudoripare la caine sunt localizate intre pernitele plantare
      Perioada de gestatie la caine variaza intre 60 si 65 de zile
      Cainii pot fi identificati dupa amprenta nazala
      Dalmatienii dezvolta petele negre dupa ce cresc, puii fiind complet albi
      Pekinezul, un caine foarte apreciat in China era considerat sacru si nu oricine putea avea aceasta rasa.

      Ștergere
    4. Alaskan Klee Kai beneficiaza de influenta in parti aproape egale in ascendenta sa atat din partea varietatii Alaskan Husky cat si a celei de Siberian Husky, precum si din partea rasei American Eskimo. Rasa este relativ noua, fiind creata in anii ’70. Desi Klee Kai este o rasa cu origini nordice, incadreare potrivita pentru el ar fi in randul raselor de companie si agrement. Nu a fost creat pentru a trage sanii, nici macar de jucarie, in conditiile vitrege ale climatului din zona arctica.

      Descriere

      Alaskan Klee Kai se doreste o versiune in miniatura a rasei Alaskan Husky, desi dupa aspectul sau exterior se aseamana mai mult cu Husky Siberian. Are o greutate cuprinsa intre 4.3 si 18 kg, are trei varietati de talie si trei varietati de culoare.

      Temperament

      Cainii din rasa Alaskan Klee Kai latra, naparlesc si dispun de o doza foarte mare de energie, ceea ce le scade considerabil sansele de a fi declarati alegerea ideala pentru oricine. Pot deveni chiar hipersensibili daca nu au parte de suficienta activitate fizica in fiecare zi. Crescut intr-un mediu potrivit insa, Klee Kai poate fi un companion deosebit.

      Sunt prietenosi cu strainii, dar si rezervati intr-o oarecare masura. Sunt totusi caini care socializeaza destul de bine. Fata de stapani si familie sunt docili si foarte iubitori. Pentru o crestere si o educatie corecta, este nevoie ca oamenii din jurul lor sa fie calmi, dar fermi si sa reprezinte adevarati lideri ai haitei, increzatori si consecventi. In caz contrar, ca si majoritatea raselor mici, Klee Kai pot deveni usor isterici si neascultatori, aceste probleme de comportament fiind cunoscute si sub numele de Sindromul cainelui de rasa mica.

      Ștergere
    5. "A luat 1,50 la Matematică, 1,30 la Fizică, iar la Limba şi Literatura Română – 2,50. În faţa panourilor cu rezultate, când a fost întrebat cum s-a pregătit pentru Bacalaureat, el a răspuns sec: "Mi-am făcut freza, m-am aranjat, m-am pregătit să fiu sexy". Şi apoi s-a prezentat – Robert. Robert Pacyno.

      O aplicaţie de Facebook pe care Robert Pacyno accesat-o îi spune că i se potriveşte un Lamborghini Gallardo. Însă altă aplicaţie îi dă o veste năucitoare în ceea ce priveşte prezentul: are o sănătate şi iubeşte de cinci stele, însă la bani are doar patru. Îşi face freza ca Neymar şi trage de fiare la sală ca să arate ca Balotelli.

      În plus, pentru că nu-şi omoară timpul cu învăţatul, în timpul liber se distreză, are grijă să fie sexy în timp ce îl ascultă pe Florin Salam. A fost şi mall în Bucureşti, s-a pozat pe scările rulante şi la baie.

      În ceea ce privește Bacalaureatul, nu pare prea afectat. "Am picat la toate, nu e o problemă, nu s-a terminat lumea. Nu mi-a mers nimic, m-am îmbrăcat frumos degeaba. Profesoarele nici că să-mi dea şi mie o notă bună. Dacă nu m-a interesat BAC-ul. Important e cum arăţi"

      Ștergere
    6. "Manchester City are placerea sa va anunte ca Roberto Mancini a semnat prelungirea contracului cu echipa noastra si va mai ramane aici inca 5 ani", este stirea cu care se deschide site-ul clubului

      "Sunt incantat sa continui la Man. City pentru inca 5 ani. Este un club fanatastic, de la patron, la presedinte, staff si jucatori, fani si toata lumea. Abia astept noile provocari",a spus Mancini.

      Zilele astea Mancini primise un contract pe 6 ani in valoare de 43,2 milioane de euro din partea Federatiei Ruse. Pentru seicii de la City, bogatii din Rusia pregatisera 20 de milioane de euro, ca sa uite de suparare! Mancini a ales astazi sa continue cu Balotelli si ai lui. Roberto Mancini, 47 de ani, o antreneaza din 2009 pe Manchester City. Inainte sa ajunga in Premier League, a mai trecut pe la Fiorentina, Lazio si Inter.

      Ștergere
    7. Manifestarile de furie descrise ti se portivesc.Dupa amprenta nazala pe care o lasi pe diferite buci si tu poti fi identificata.Alea sunt notele tale la bac?Ma bucur ca te bucuri pentru contractele jucatorilor.De al tau nu te doare capul?

      Ștergere
    8. In jur de 5000 de reprezentante ale sexului frumos din 152 de tari vor concura, incepand cu 27 iulie, la Olimpiada de vara gazduita in urbea de pe malurile Tamisei, sportive care, pe langa goana sa prinda podiumul, cu siguranta, macar parte din ele, vor incerca sa iasa la rampa si prin etalarea farmecului personal.

      Iar cateva zeci dintre ele, fara dubii, ar putea urca, posibil cu sorti de izbanda, chiar si pe scenele celor mai pretentioase concursuri de Miss ale planetei.

      Si cum ierarhiile pe zonele de stil, eleganta, look au devenit o moda, fiind atat de gustate si comentate, era firesc ca, din acest punct de vedere, sa fie luate in vizor si sportivele uriasei competitii de la Londra, Bleacher Report intocmind deja un Top 20 al celor mai frumoase participante la JO 2012.

      Surpriza placuta pentru noi, vizualizand aceasta ierarhie de vis (masculin!), este ca intre primele 10 o regasim si pe marea noastra gimnasta, Catalina Ponor, altfel una dintre sperantele Romaniei la o medalie, de ce nu, din cel mai pretios metal.

      Sa ne delectam cu fascinantul Top 10 frumuseti olimpice in sport:

      1. Daria Klisina (Rusia) - 21 ani / saritura in inaltime
      - campioana europeana de sala 2011



      2. Alex Morgan (SUA) - 23 ani / fotbal
      - vicecampioana mondiala cu nationala in 2011



      3. Stephanie Rice (Australia) - 24 ani / inot
      - recordmena mondiala la 200 m si 400 m mixt



      4. Ana Ivanovic (Serbia) - 25 ani / tenis de camp
      - castigatoare Roland Garros 2008... mai mult

      Ștergere
    9. Intre cei 502 fosti mari sportivi ai Romaniei care beneficiaza, conform legii, de o recunoastere financiara lunara din partea statului urmare a performantelor deosebite obtinute in competitii internationale oficiale, se numara si sotul celebrei interprete de muzica populara Irina Loghin.

      E vorba de Ion Cernea, un luptator de greco-romane care a facut furori in anii '60-'70, actualul partener de viata al celei mai iubite cantarete de folclor de la noi fiind medaliat cu argint la Olimpiada de vara de la Roma - 1960 si bronz la cea de la Tokyo - 1964, ambele obtinute la cat. 57 kg.

      Pentru ca a urcat de doua ori pe podiumul olimpic, Cernea, ajuns la 76 de ani, primeste lunar 3384 lei.

      Un alt coleg de generatie si ramura sportiva cu Ion Cernea, un luptator chiar mai cunoscut si performant, Nicolae Martinescu - si acesta casatorit cu o renumita cantareata de muzica populara, Mioara Velicu, se afla deasemeni pe lista rentierilor.

      Astfel, Martinescu, in varsta de 71 de ani, detine un aur la JO de la Munchen - 1972 si un bronz in Mexic - 1968, suficient ca sa beneficieze de aproape 4000 lei lunar.

      Cuantumul rentei se calculeaza in functie de medaliile obtinute de sportivi la Jocuri Olimpice (vara+iarna), Campionate Europene si Campionate Mondiale, atentie, doar la acele ramuri sportive aflate in programul unei olimpiade.

      Ștergere
  2. Eu ii doresc sa uite ca a fost la calatori.Locul lui nu a fost,nu este si nu va fi acolo.Faptul ca a fost director 6 ani a fost o greseala.Un cosmar.care nu se va mai repeta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mor caii cand vor cainii !

      Ștergere
    2. Trucurile pe care le fac cateii tu le faci zilnic in fata lui stegaru.Fara sa-ti dea comenzi.Productia de grau s-a diminuat in schimb a crescut productia de prostie din capul tau."La 36 de ani, ea se poate lauda cu un corp perfect, asa ca nu ezita sa si-l expuna ori de cate ori are ocazia".Tu cand te-ai uitat ultima oara in oglinda?

      Ștergere
    3. Ne-au ridicat de pe scaune, ne-au facut sa fim mai fericiti si ne-au facut chiar sa uitam de greutatile din viata de zi cu zi. Vorbim despre marii sportivi ai Romaniei. Mai exact, despre cei care ne-au incantat cu talentul sau munca lor in ultimii 10 ani.

      Anul 2010 se apropie cu pasi rapizi de sfarsit si, odata cu el, se mai duce un deceniu. Drept urmare, Ziare.com va invita sa desemnati cel mai bun sportiv roman al anilor 2000.

      Nominalizarile le facem noi, iar votul va apartine dumneavoastra. Cu speranta ca n-am trecut cu vederea pe cineva care merita, va prezentam sportivii dintre care aveti de ales:

      LUCIAN BUTE

      "Mister KO" a devenit in luna octombrie a anului 2007 cel de-al treilea pugilist roman campion mondial la profesionisti, dupa Mihai Leu si Leonard Doroftei.

      Considerat cel mai mare boxer din istoria tarii noastre, Bute, detinatorul centuri IBF la categoria super-mijlocie, este la momentul actual unul dintre cei mai bine cotati pugilisti din lume si intentioneaza, in 2011, sa mai puna mana pe cateva centuri.

      27 de partide si 27 de victorii are Bute la profesionisti, dintre care 22 sunt obtinute prin KO.



      ANDREEA RADUCAN

      Gimnastica ne-a adus mereu bucurii, iar in ultimii 10 ani situatia n-a stat altfel. Centrul de la Deva a continuat sa produca gimnaste de exceptie, dintre acestea remarcandu-se in mod special Andreea Raducan.

      6 medalii de aur a castigat Andreea la Campionatele Mondiale sau Jocurile Olimpice.

      Ștergere
    4. Prostia nu poate fi definită simplu, adică aşa cu uşurinţă, şi...de-a dreptul hilar, atunci prostul(TU jOJO) caută întotdeauna să iasă în evidenţă, iar de cele mai multe ori reuşeşte. Sărmanul...neştiind, neavând cum să realizeze ridicolul...
      Pentru asta, pentru a-i reuşi, el nu precupeţeşte nici un efort, minciuna fiindu-i cea mai la îndemână sculă, unealta de aur.

      Ștergere
    5. De proşti ca jOJO vom da la tot pasul, chiar ne vom împiedica de ura şi scârboşenia lor, de balele şi spumele lor, nicio problema stim cum sa-i tratam.
      HAI SICTIR jOJO !

      Ștergere
  3. JOJO a intrat iar in calduri.Cred ca cainele acela din poza esti tu, Jojo, cateaua in calduri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca in calduri sunteti tu si cainele.daca nu aveti unde sa v-o trageti mergeti pe trenuri.Vaca proasta.

      Ștergere
    2. mai vaca ca tine greu de gasit...daca ne raportam la kg/corp

      Ștergere
    3. Gura oricărui câine are muşcătura ei.

      Ștergere
  4. ATI UNITAT SUNT 2 CAINI ..ADICA DOUA JAVRE ORDINARE UN HUSKY SI O POTAIE .....STEGARULE TE VEI INTOARCE IN CATANGA FRAIERE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In schimbul unui pic de mancare si al unei mangaieri, rareori oferita, cainii au pazit locuintele oamenilor si turmele acestora, au tras sänii si carucioare, au luptat cu soldatii, au facut de paza in cetati, au salvat vieti in munti si in ape, au gasit ratacitii si ranitii, au starnit si au urmarit vanatul, si au pus incomparabilele calitati in slujba noastra si ne-au daruit devotamentul lor, pana la sacrificiu. De peste douazeci de mii de ani ei ne iubesc statornic si ne slujesc cu credinta .
      Cei ce iubesc cu adevarat cainele si-l apreciaza , vor intelege ca numai prin asigurarea unor conditii de viata care sa-i mentina cainelui nevatamate caracterele naturale ereditare , isi vor dovedi atasamentul fata de el.

      Ștergere
    2. Câinele este un mamifer carnivor din familia canidelor. Fiind domesticit de cel puțin 14.000 de ani, sau chiar de 15.000 de ani conform dovezilor mai recente, câinele este printre cele mai populare animale de companie ai oamenilor. Există sute de rase de câini care, deși fac parte din aceeași subspecie, Canis lupus familiaris, variază semnificativ ca aspect.

      Ștergere
    3. Tu asiguri paza STFC fara mancare si mangaieri.Nu stiam ca esti asa in varsta.Tanti.

      Ștergere
    4. După ce anul trecut au arbitrat finala pentru locurile 5-6 a Campionatului Mondial de handbal masculin seniori desfăşurat în Suedia, anul acesta românii Bogdan Stark şi Romeo Mihai Ştefan vor conduce semifinala Campionatului Mondial de handbal feminin Under 20, după ce au condus partide în aproape fiecare fază a competiţiei.

      Echipa noastră naţională de tineret a fost şi ea calificată la acest turneu final, unde a depăşit Grupa D, în care le-a avut adversare pe Olanda (22-20), Croaţia (23-19), Brazilia (22-24), Norvegia (23-24) şi Tunisia (37-28). În optimile de finală, ”tricolorele” au pierdut în faţa Franţei (14-20), iar în meciul pentru locurile 9-16 au fost învinse de Danemarca

      Mai mult: Doi români arbitrează semifinala Campionatului Mondial de handbal feminin U-20 -

      Ștergere
    5. Spre deosebire de tine care n-ai depasit grupa pregatitoare.

      Ștergere
    6. Pentru finalizarea lucrărilor de modernizare. Adică până în 22 octombrie, dacă lucrurile se fac la timp Colectie de 149 specii, reptile, pasari, mamifere din fauna indigena si exotica, bazin cu pesti exotici, animale pe cale de disparitie
      Program de vizitare si tarife detine un numar impresionant de specii de animale, ... în cadrul „Programului Operaţional de Cooperare Transfrontalieră România Date fiind temperaturile mai ridicate din această perioadă a fost redeschisa dupa o perioada de timp, in care au fost ...
      Wimbledon - programul transmisiilor şi rezultatele Cel mai important turneu de tenis din calendarul profesionist, Wimbledon, ... Digi TV prin satelit ...
      BOX: Versiunea IBF Nottingham în - Categoria super mijlocie
      Principiul a fost acesta: un ardei iute a fost amestecat in apa cu zahar si apoi diluat pana iutimea nu s-a mai simtit (cate parti de apa cu zahar sunt necesare ...
      Atentie la varza, mazare, fasole, care contin multa celuloza si se digera greu! Este necesar sa consumi legume si ...Romania libera - stiri iesite din tipar - actualitate, investigatii, politica, cultura, diaspora, video, anunturi de mica publicitateDisconfortul ...
      Daca te trezesti cu mainile umflate, te strang pantaloni care iti venau pana de curand, e foarte posibil sa nu fie vorba de grasime.Secretarul General Adjunct al FIFA, Markus Kattner, a trimis un comunicat oficial către FRF, cu privire la sancţiunile .
      Un nou seism, avand magnitudinea de 5,1, s-a produs duminica dupa-amiaza in nord-estul Italiei. Din fericire, 3.000 de persoane fusesera deja evacuate dupa ...

      din aceste specii fiind pe cale de disparitie , sunt cuprinse in programe speciale de protectie si conservare.

      Ștergere
    7. "Daca te trezesti cu mainile umflate, te strang pantaloni care iti venau pana de curand, e foarte posibil sa nu fie vorba de grasime".Nu!E vorba despre tine.

      Ștergere
    8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    9. De proşti ca jOJO vom da la tot pasul, chiar ne vom împiedica de ura şi scârboşenia lor, de balele şi spumele lor, nicio problema stim cum sa-i tratam.
      HAI SICTIR jOJO !

      Ștergere
  5. As dori sa scrieti ce ii doriti in viitor lui JOJO .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Pentru a stabili cantitatea optimă de lichid necesară consumului pentru o persoană, cercetătorii americani au efectuat un studiu pe 31 de studenţi voluntari. Aceştia au fost obligaţi să se angajeze în activităţi fizice (exerciţii aerobic) timp de 60-75 de minute, iar apoi au fost împărţiţi în două grupe: primul a primit apă în cantităţi limitate, celălalt a putut să bea câtă apă a poftit.

      S-a constatat că restricţia în ceea ce priveşte cantitatea de apă a condus la o deteriorare a stării de spirit şi la o degradare în general a funcţionării organismului. Astfel, voluntarii care au primit apă în cantităţi limitate au acuzat oboseală, depresie, au manifestat semne de furie şi mânie.

      În cadrul acestui studiu, oamenii de ştiinţă americani au demonstrat şi faptul că gradul de deshidratare afectează capacitatea de a gândi, e drept, nu într-un grad semnificativ.

      În acest context, experţii subliniază că mulţi oameni nu consumă apă în cantităţi suficiente, fapt care poate conduce la depresie. Cantitatea de apă necesară unei persoane trebuie calculată pe baza unei formule individuale ţinând cont de greutatea acesteia, nivelul de activitate fizică şi de condiţiile meteorologice, mai afirmă ei, indicând că, în medie, o persoană trebuie să consume 8-9 pahare de apă pe zi"

      Ștergere
    2. Daca n-ai pahare sugi direct din furtun?

      Ștergere
    3. Piese componente electronice & electrice, Catalog on-line, Universal diametru 32-35mm.aer, apa, gaze, combustibil, alimentar; tuburi, benzi, garnituri.
      S.C. OVERLAND S.R.L. unic importator al produsului orrszivo porszivo,batista bebelusului,raceala,gripa,mucozitati,nas infundat,muci ...Acest produs este nou si livrat in ambalajul original, fara a fi utilizat pag 6, informatie utila.Coordinates: 45°35′25.14″N 24°37′42.35″E / 45.5903167°N 24.6284306°E / 45.5903167; 24.6284306Paducelul (Crataegus monogyna) si tratamente naturiste pe baza de paducel.
      Pasarile sunt in general animale rezistente, care cu o ingrijire minimala contracteaza foarte greu diferite afectiuni. Insa nu exista pe lumea asta
      Denumire ştiinţifică, Quadraspidiotus perniciosus. Raspindire, Răspândire: Originar din China, s-a răspândit în toate zonele unde se cultivă pomi fructiferi.
      La maturitate, gandacii rosii de bucatarie (Blattella germanica) pot avea intre 1 si 1,5 cm in lungime.
      Regent este un insecticid impotriva gandacilor cu spectru larg de insecticide care contin substanta activa fipronil folosit pentru carabusii, fluturi si molii, muste ...
      Traiesc in zone de desert sau semi-desert din Orientul Mijlociu, dar au fost introdusi si in America prin anii 70-80.
      Combatere, prevenire, solutii pentru toti cei care au acest daunator. Afla cele mai bune informatii pentru a scapa de paduchi...

      Ștergere
    4. "Pasarile sunt in general animale rezistente".Pasarea ta mai rezista?

      Ștergere
    5. Ce nume va purta cainele nostru ?

      Alegerea numelui este un lucru important. Stapanii sunt mandri de numele cainelui lor si de obicei se straduiesc sa-i gaseasca unul cat mai original. De fapt, cel mai bine este ca numele sa fie scurt, usor de retinut de catre caine si usor de pronuntat de catre stapanaul lui. Ii vom repeta numele, la inceput cu orice prilej si in cel mai scurt timp vom avea placerea sa constatam ca l-a si invatat.

      Potrivit uzantelor chinologice si la indicatia fiecarei Asociatii chinologice, numele cainilor de rasa incepe in fiecare an cu o alta litera a alfabetului. In felul acesta se poate stabili imediat, cu usurinta, din ce generatie face parte respectivul caine.

      Iata, de exemplu, o serie de nume, grupate alfabetic, din care, eventual, veti putea alege unul pentru catelul dv.
      Aba

      Ada

      Ajax

      Alfa

      Ali

      Amazon

      Aprod

      Asta

      Azor

      Atom

      As


      Bob

      Biju

      Bodri

      Bridge

      Bruno

      Bobi

      Blondi

      Boy

      Bubsi

      Baby

      Buli


      Carmen

      Caro

      Castor

      Cezar

      Cognac

      Cincy

      Congo

      Chumpy

      Chang

      Cora

      Cotor


      Daisy

      Dolly

      Dino

      Dox

      Dick

      Dash

      Dodo

      Dundi

      Diamont

      Dodi

      Duncan


      Emir

      Eva

      Event

      Exi

      Eolo

      Eda

      Era

      Esso

      Eter

      Ecco

      Efeb


      Fifi

      Flopi

      Flaut

      Fox

      Flyrt

      Frutty

      Floky

      Fax

      Fix

      Foto

      Folette


      Gogo

      Gin

      Gibi

      Gipsy

      Grivei

      Gabor

      Girl

      Ginette

      Goofi


      Happy

      Harpo

      Herta

      Hasan

      Hedda

      Hero

      Hallo

      Hedi

      Hop


      Imma

      Ity

      Ix

      Ipu

      Ingo

      Issa

      Iris

      Immy

      Isac


      Jugo

      Jossie

      Judie

      Jaspo

      Jack

      July

      Joy

      Jumbo

      Jupi


      Kitty

      Kuki

      Kiki

      Kala

      Koko

      Kita

      Kuksi

      Krabbe

      Kuksi


      Lady

      Labus

      Lem

      Lessie

      Lola

      Loly

      Loto

      Lick

      Lucky

      Ștergere
  6. Urare-dedicatie pentru haita de caini din STFC si stapanul ei de pe peron :
    "Adio...visul frumos s-a terminat,
    Adio...povestea noastra s-a incheiat "
    ( Gaz pe foc )
    Pentru Jojo numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce zici de: Boghez, Tita, Tatiana, si mai pune tu.
      "Primele lucruri pe care trebuie sa le invete sunt: numele lui, sa vina la chemare si semnificatia cuvantului"IA- e perfect pentru tine.
      La mars ai fost si tu ca travestit?

      Ștergere
  7. 67 de cititori azi.Ce-i doresc eu lui nelutu?Una mult mai tare :
    "Poti sa spui rugaciuni
    Sa se intample minuni,
    Dar ce semeni aduni
    Fugi,fugi...vin baieti buni!" B.U.G. Mafia
    Tare,nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puterea de cumpărare a aurului calculată în bere se află la un nivel destul de ridicat, o uncie asigurând în acest an 136 de litri la festivalul Oktoberfest din Munchen, peste media ultimelor decenii, de 87 de litri, şi are în continuare perspective bune de creştere, potrivit unui raport al Erste.

      Ștergere
    2. - Mustatile cainelui sunt sensibile la atingere. Situate pe botul cainelui, deasupra ochilor si sub maxilar, acestea pot detecta cele mai sensibile miscari din aer.

      -Conform mitologiei grecesti, in momentul in care Ulise revine acasa dupa o absenta de 20 de ani, deghizat in urs, singurul care il recunoaste este cainele lui, foarte batran, Argos, care a dat din coada de bucurie la revederea stapanului, dupa care a murit.
      - Potrivit unui studiu efectuat de Asociatia Crescatorilor de Animale din America 33% din proprietarii de caini li se adreseaza acestora cand vorbesc la telefon sau le lasa mesaje pe robot atunci cand pleaca de acasa.

      - "Millie's book", cartea semnata de Barbara Bush, despre cainele ei, un Springer Spaniel englezesc, a stationat pe lista best seller-urilor timp de 29 de saptamani. Millie a fost cea mai populara catelusa "First Dog" din istorie.

      - Contrar credintei populare, cainii nu transpira prin saliva, ci prin pernitele labutelor.
      - Basetii sunt cele mai mici rase de caini folositi pentru vanatoare. Corpul lor este foarte aproape de sol, ceea ce le usureaza patrunderea si strecurarea prin tuneluri.
      - Descoperita in Egipt acum 5000 de ani, rasa ogarilor a aparut in Anglia inainte de secolul al XIX-lea, cainii fiind crescuti in aceasta tara de aristocrati pentru jocurile de vanatoare cu care isi petreceau timpul.
      Auzul le este atat de bine dezvoltat, incat le serveste drept metoda de orientare mult mai mult decat vazul.
      - Ochii cainilor au pupile mari si un unghi de cuprindere vizuala foarte mare, ceea ce le permite sa urmareasca usor obiectele aflate in miscare. De asemenea, cainii vad si atunci cand sursa de lumina este foarte scazuta.
      - Cainii au papilele gustative mult mai slab dezvoltate decat la om, astfel incat mirosul este cel care ii ghideaza in alegerea unei mancaruri sau a alteia.
      - In monumente, cainele este reprezentat la picioarele unei femei pentru a simboliza afectiunea si fidelitatea, asa cum leul sta la picioarele barbatului, ca simbol al curajului si al maretiei. Multi cruciati sunt infatisati cu piciorul pe un caine pentru a sugera faptul ca au urmat vointa lui Dumnezeu cu aceeasi fidelitate cu care cainele isi urmeaza stapanul.
      - Desi cainii nu au la fel de multe papile gustative ca si oamenii (limba lor contine in jur de 1700, in timp ce a omului 9000), acest lucru nu inseamna ca nu pot face diferenta intre mancaruri. Ei au peste 200 de milioane de receptori olfactivi in nas (oamenii au doar 5 miloane), asa ca este important pentru ei ca mancarea sa miroasa bine pentru a avea gust bun.
      - Toti cainii, cu exceptia celor care fac parte din rasa chow- chow, au limba roz, in timp ce acestia au limba albastra.
      - 1,5 miliarde de dolari sunt cheltuiti anual pentru mancarea de caine, o suma de patru ori mai mare decat cea cheltuita pe mancarea pentru bebelusi.
      Blanurile lor mari ii impiedicau sa inainteze in apa si faceau periatul aproape imposibil, motiv pentru care stapanii lor le tundeau picioarele din spate, infasurandu-le insa gleznele si coapsele, pentru a feri cainii de reumatism. Fiecare vanator isi marca animalul cu o funda legata in jurul gatului, de o anumita culoare, pentru ca grupurile de vanatori sa-si poata deosebi animalele intre ele.
      - Imperecherea intre membrii aceleiasi familii face ca 3 din 10 dalmatieni sa sufere de disfunctionalitati auditive.

      - Maria Antoaneta avea un prepelicar pe nume Thisbe.
      - Majoritatea stapanilor de caini (94%) spun ca animalele lor ii fac sa zambeasca cel putin o data pe zi.
      - Pechinezii au fost animale sacre in China mai bine de 2000 de ani si reprezinta una dintre cele mai vechi rase de caini din intreaga lume.

      Ștergere
    3. Oricum cu mult peste IQ-ul tau.
      Ulise era urs in capul tau. Si tu dai din coada zilnic. Si...

      Ștergere
    4. FRUSTARI , MARCA JOJO

      Nu ai bani destui
      Nu faci sex...
      Esti bolnav sau blonava mai mult decat sanatos sau sanatoasa
      Ai o fire pesimista
      Nu iti asumi responsabilitatea pentru rezultatele din viata ta, nici nu ai cum.
      Toate astea si multe altele duc la frustrari. Acel sentiment ca iti doresti lucruri pe care acum nu le poti avea si pentru ca nu ai un suflet curat si senin, pentru ca nu ai inteligenta emotionala sa intelegi ca daca ai rabdare, perseverezi, nu esti o persoana lenesa si lucrezi zilnic la dezvoltarea ta tot ceea ce iti doresti va deveni realitate, ajungi sa te comporti ca un prost sau o proasta.

      De la frustrare la prostie e o cale scurta. Lucreaza la frustrarile tale si intelege ca de tine depind rezultatele din viata ta. Daca ai frustrari nu ii chinui si pe cei din jur cu ele. Rumega-le in linistea ta interioara si foloseste energia acestor frustrari pentru a gasi solutii la problemele pe care le ai si ai destule . Te asigur ca vei reusi .

      Ștergere
  8. celor trei haite penale (si la propriu si la figurat) , le doresc ca din banutii luati pe nedrept de la salariati ( fara sa mai intru in detalii ) sa isi cumpere numai medicamente pentru glicemie, pentru varice , pentru boli ascunse de nervi si pentru inchirieri de barbati petru jana de la 1 poate asa o mai fute si pe ea careva in rest jojo ist the best

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cainii sunt cele mai fidele si ascultatoare fiinte de pe Pamant. Un caine niciodata nu te va dezamagi, nu-ti va reprosa nimic, te va iubi neconditionat.Chiar daca nu te poate sfatui, de la un caine ai ce invata. El nu stie sa urasca, chiar daca il ranesti.Si mai sunt si alte avantaje:nu da din casa, poti avea incredere in el, sa-i spui secrete, sa i te destainui. Te va asculta. Poate nu te intelege, dar iti simte suferinta sau bucuria. JOJO, tu ai grije de "cateii" tai !

      Ștergere
    2. Te-ai descris pe tine?

      Ștergere
    3. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, miercuri, că primele obiective ale noului său mandat sunt autostrada suspendată şi problema câinilor precizând că, pentru a doua prioritate, le-a promis bucureştenilor rezultate până la începutul lunii septembrie.

      Ștergere
    4. Se spune ca sunt cei mai buni prieteni ai omului. Tu cat de bine ii cunocaine2.jpgsti?

      Stiai ca …

      … in intreaga lume se gasesc cam 400 de milioane de caini…. prima specie domesticita din randul animalelor a fost cainele.

      … inainte de a fi domesticit caii, indienii nord-americani foloseau ca animale de povara cainii.

      … in prezent, este interzis a se apela la operatiile chirurgicale pentru a micsora zgomotul produs de latratul cainelui.

      … cainele provine din acea ramura a ,,lupilor gunoieri,,(care se hraneau cu hoituri), iar ,,lupii vanatori,, sunt in continuare salbatici.

      … urechea umana percepe sunete din bandele de frecventa 20-70 Hz in timp ce a cainilor din bande de 16 pana la 20 Hz. Totodata, cainii aud sunete de peste 45 kHz in timp ce oamenii sunt limitati la 20 kHz.

      … cele mai sensibile miscari din aer pot fi detectate de mustatile cainelui.

      … cercetatorii de la Universitatea din Michigan au ajuns la concluzia ca memoria cainilor nu dureaza mai mult de 5 minute.

      … cainii pot produce doar aproximativ 10 sunete.

      … cainii transpira prin pernitele labutelor.

      … cainii se orienteaza mai mult dupa miros in alegerea unei mancari datorita sensibilitatii scazute a papilelor gustative.

      … cele mai mici rase de caini folositi pentru vanatoare sunt cei din rasa Basetti care au corpul foarte jos.

      … patrupedele din rasa chow-chow au limba albastra in timp ce restul cainilor o au roz.

      Sursa: cutzu.ro

      Ștergere
    5. Primul animal domesticit a fost cainele. Probabil ca omul a intalnit stramosul cainelui cu 17-18 mii de ani in urma. Resturile din prada vanatoare omului. In ciuda modului similar de procurare a hranei, omul si cainele nu sunt rivali, dimpotriva, au devenit asociati. Cu 14-15 ani i.e.n se poate spune ca existau deja caini domesticiti, deoarece perioada coincide cu trecerea omului la viata sedentara. O data cu aceasta, nevoia de a avea caini s-a «specializat» conform diverselor utilizari: de vanatoare, de paza, de lupta, de lux. Prin domesticire, aspectul si conportamentul cainelui s-a modificat; neamaivorbind despre deosebirile pregnante care exista intre caini din cele aroape 400 de rase s-ar parea ca nu sunt indivizi de aceleasi specii.
      Cainele este un animal de talie medie, dar exista deosebiri foarte mari intre numeroasele rase de caini(0,9-70kg). Corpul este acoperit cu par de diferite culori si dimensiuni. Membrele se termina cu labe prevazute cu gheare....

      Ștergere
    6. Poate iti da Oprescu o garsoniera.
      Memoria ta cate secunde dureaza?
      Ai uitat specializarea de pupat in cur.

      Ștergere
    7. Jiaozi – suntasemanatoare coltunasilor, preparate din carne tocata si legume, invelite intr-un aluat, ale carui margini sunt lipite.în Oraşul interzis. vineri 25 -a text mai mic A+ text mai mare. Puţine sunt locurile în care te poţi rupe de ...
      Ai la alegere dintre : Supa de pui cu porumb sau Supa de vaca cu ciuperci sau Supa acra-picanta + Carne de vita cum esti cu bambus sau Carne de Pui in 5 culori sau ...
      O bulă a papei Bonifaciu al IX-lea (1389 - 1404) vorbește și lasă să se întrevadă existența unui locaș de ...
      Cartofi si ceapa - Cartofi şi ceapă vânzare en-gross., Bramburi Vertriebsges.m.b.h., Schweiggers, Gmunder Strasse.Mutarea macaralei din , pentru constructia noului centru de comanda al sectiei de copolimeri, la Purolite, o operatiune lunga,
      Volumul lucrărilor de construcţii, serie brută, a crescut în primele cinci luni ale acestui an cu 10,8%, comparativ cu cel din perioada similară a ...

      2 pliculete de 30 de gr fiecare de sare amara (sulfat de magneziu) din farmacie pe care le dizolvati in 750 ml apa. Obtineti o solutie laxativa pe care o impartiti intre voi.
      Amestecul obtinut se bea dupa jumatate de ora de la consumarea solutie si apoi din jumatate in jumatate de ora pana cand ...

      Ștergere
    8. "Amestecul obtinut se bea dupa jumatate de ora de la consumarea solutie si apoi din jumatate in jumatate de ora pana cand" te duci in pana mea.

      Ștergere
    9. Iar copiezi.De fapt la ce sa ma astept de la prostia ta.

      Ștergere
  9. "Poti sa spui rugaciuni
    Sa se intample minuni" Tare,nu?

    RăspundețiȘtergere
  10. "Doi elevi din Rusia – un băiat și o fată – au filmat o scenă „fierbinte” în timp ce se aflau chiar în sala de clasă.

    Fata și-a ridicat bluza și i-a arătat colegului său cu ce a înzestrat-o mama natură. Acesta din urmă nu s-a sfiit să o atingă pe sâni și chiar să o tragă de sfârcuri"

    RăspundețiȘtergere
  11. Un câine bun nu aleargă după oricine-l strigă.

    RăspundețiȘtergere
  12. jojo, baga la cap : Cine ia câinele de urechi, să nu se mire că va fi muşcat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar cine ii suge pixul ca tine de ce sa se mire?

      Ștergere
    2. jojo, Cainele nu se simte amenintat de inteligenta ta.

      Ștergere
  13. foarte interesante comentariile, mai bine zis mica enciclopedie canina, astept cu nerabdare si un compendium cabalin - vezi titlul- nu mor caii cand vor cainii.
    Circul abia a inceput.
    unii sunt albi, imaculati,
    altii aspru criticati,
    haita latra, scuipa, musca, in curand se vor lupta chiar si intre ei, ciolanul este mare, desi maduva a mai ramas destul de putina,dar dorinta de a domina, conduce - cu tot ceea ce implica asta- este ENORMA - beneficiile fff mari

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nota pentru curiosi:
      Studiile medicale recente au demonstrat ca sexul la telefon dezvolta nu numai imaginatia ci si mainile!

      Ștergere
  14. Ai muncit ceva ca sa postezi comentarii copiate de pe net.Stiam ca asta este nivelul tau de inteligenta(daca trebuia sa le compui tu nu-ti ajungeau 5 ani), dar nu credeam ca ai atata rabdare.Mai odihneste-te!Toanto!

    RăspundețiȘtergere
  15. Mizerii mici, mizerii mari,
    Precum mărgelele se-nşiră,
    Pe-a zilei obosită spiră
    Rotunde, colţuroase, tari.

    De-aceea nici nu mă mai miră
    Când ieşi din una, în alta sari,
    Precum mărgelele se-nşiră
    Mizerii mici, mizerii mari.

    Şi chiar de inspirat îţi pari
    Simţind în juru-ţi cum respiră
    În dansuri muze, pani sprinţari,
    Acordurile-ţi ies din ... Pentru tine JOJO

    RăspundețiȘtergere
  16. - Mamico , ce este ejacularea ?
    - Draga mea, este acel moment cand barbatul isi pierde tot interesul pentru tine…!

    RăspundețiȘtergere
  17. efectul de sera si caldura excesiva au efecte nocive asupra sanatatii, mai ales a sanatatii mintale lucru confirmat de acel anonim care face copy paste de unde apuca, nu conteaza tema si subiectul ,
    mai, copy paste stiu ce urmaresti - sa postezi cat mai multe tampenii stufoase ptr ca cititorii sa se plictiseasca si sa-si piarda interesul ptr acest blog, dar te inseli amarnic
    catelele in calduri au reactii imprevizibile - uita-te la ceea ce faci si cum arati
    se anunta in continuare vreme caniculara, iti recomand dusuri caldute spre reci din ora in ora, sau cuburi de gheata pe spinare, poate asa te vor trece fiorii ptr ceea ce faci, javra..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "efectul de sera si caldura excesiva au efecte nocive asupra sanatatii, mai ales a sanatatii mintale lucru confirmat de acel anonim care face copy paste de unde apuca, nu conteaza tema si subiectul".Stai dracu'la umbra!

      Ștergere
  18. Crezi ca ai reusit sa ne plictisesti? DRAGI PRIETENI CITITI RASPUNSURILE MELE LA POSTARILE IDIOATE A UNEI TOVARASE PORTOCALII.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ştiu dacă vă mai amintiţi sau dacă aţi aflat, dar „Franny şi Zooey” începe cu un soare scânteietor, însă insuficient, într-o după-amiază de sâmbătă, când era din nou vreme de palton, nu de pardesiu, aşa cum, zadarnic, se tot sperase.

      Un tânăr, Lane, aşteaptă o fată - pe Franny. Nimănui nu îi place să aştepte, nu-i aşa? Nimănui. Însă când fata vine şi când fata arată bine, cui îi mai pasă că a aşteptat? - gândeşte şi scrie Salinger. Chiar aşa.

      Lane şi Franny îşi ratează întâlnirea. Este cea mai frumoasă întâlnire ratată din câte s-au scris. Franny va leşina, iar acel leşin este, de asemenea, cel mai frumos din istoria literaturilor. Poate fi un leşin frumos? Da, poate. Literatura poate totul.

      Când a murit Salinger era o iarnă mizerabilă, cu zăpadă gri şi depresii economice, nu se mai purtau pălării şi nu se mai credea în iubire. Am scris atunci că Salinger a fost ultimul om celebru şi normal, deşi este posibil să mă fi înşelat. E posibil ca Salinger să nu fi fost deloc normal, căci nimeni nu a mai călătorit atât de departe în inima celor tineri, cei cu toate păcatele înainte. Salinger este intersecţia la care ajung, cândva, când suntem tineri, toate visele noastre. Salinger este o răscruce.

      Ştiţi clipa aceea când înţelegi că te vei preda nostalgiei şi va fi bine? O ştiţi. Salinger şi-a făcut din acea clipă infinitul. Şi aici îi stau şi puterea, şi slăbiciunea.

      „Franny şi Zooey" a fost scrisă pe când şi timpul, şi scrisorile, şi rochiile, şi săruturile erau mai lungi. Dacă veţi citi „Franny şi Zooey" veţi înţelege, poate, cât am pierdut de când nu mai trimitem şi nu mai primim scrisori.

      În „Franny şi Zooey" se recitesc epistole vechi, se fumează mult, se etalează erudiţii, se vorbeşte şi se tace (jumătăţi de minut) la telefon, câteodată apare şi motanul Bloomberg, genial în rolul lui secundar, se caută, cum se caută în toate cărţile lui Salinger, calea.

      Istoria lui Franny si Zooey, fiică şi fiu ai lui Les şi Bessie Glass, aceşti copii-minune de la începutul vieţii, nu poate să fie, nu trebuie să fie şi nu va fi repovestită aici.

      Acest text poartă - sper că nu nu aţi uitat - titlul „O după-amiază cu Grăsana". Nu vă pot spune cine este, cu adevărat, Grăsana, dar vă pot spune să citiţi „Franny şi Zooey" acum, la amiază, vara.

      Vă las, deci, cu această posibilă fericire, poate chiar cu cea mai importantă întâlnire din viaţa voastră, şi cu un vers din poetul pe nedrept uitat Dimitrie Stelaru, care nu are legătură nici cu Franny, nici cu Zooey. Vă las cu Dimitrie Stelaru care, însă, a întâlnit şi el, fără doar şi fără poate, Grăsana: „Hei, am iubit şi eu odată pe Dumnezeu,/Cum iubeşte viermele rana."

      Ștergere
    2. „Hei, am iubit şi eu odată pe Dumnezeu,/Cum iubeşte viermele rana."
      Si tu pe stegaru

      Ștergere
  19. jegoaso ti s-au inecat corabiile nu mai ai inspiratie....asta e doar inceputul ....vin vremuri furtunoase pentru voi cei care faceti teoria javretelor ordinare ,, CARE SUNTETI,, din PDL . M.M.M.MU.
    Nelutu am uitat de tine de fapt la cat esti de vip era si cazul sa nu te enumar cu toate ca faci parte din aceste javre penale in viata , CATANGA te asteapta, ALUP IGUS

    RăspundețiȘtergere
  20. Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria ta valoare , tare nu , jojo ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai jos avem o lista cu cateva lucruri pentru care platim desi am putea foarte bine sa ne lipsim de ele:

      1. Apa imbuteliata. Platim pentru apa care curge la robinet si alegem sa mai platim o data pentru apa plata din magazin. Mai eficient ar fi sa platim o singura data pentru un filtru si sa consumam apa pe care o avem deja in casa.

      2. Abonamentele la diferite publicatii. E foarte usor sa ne abonam si sa primim acasa unele editii ale revistelor si ziarelor in print, insa cele mai multe articole se gasesc deja online. Iar noi platim deja pentru Internet.

      3. Cartusul de imprimanta. Multi dintre noi cumpara un cartus nou in loc sa il umple din nou pe acelasi la un centru de printare pentru jumatate din pretul unui cartus nou.

      4. Un spatiu mai mare decat avem nevoie. Atunci cand cumparam o casa mai mare decat avem nevoie, nu vom face decat sa ne ingropam in datorii si cheltuieli mai mari decat e cazul.

      5. Asigurari. Ne asiguram masina, casa, ne asiguram asigurarile. Companiile de asigurari iubesc sa ne asigure. Dar daca tot legal suntem in unele cazuri obligati sa ne asiguram, macar sa fim siguri ca obtinem cea mai buna oferta si ca profitam din plin de o asigurare de sanatate, de exemplu, prin analize facute la timp.

      6. Oferta cea mai buna de cablu. Evident, televiziunea online poate inlocui cu succes vechiul televizor care astazi nu face decat sa ocupe spatiu in plus si sa ne oblige la cheltuieli suplimentare.

      7. Mobilierul nou. Chiar daca un model ne incanta peste masura, e bine sa stim ca platim, in cele mai multe cazuri, de trei ori peste pretul real. Putem reduce aceste costuri cumparand online de la retaileri care nu mai includ in pretul mobilierului si transportul sau cumparand mobila veche la preturi decente.

      8. Mesele luate in oras. Probabil ca stim deja cat de usor ne golim buzunarul atunci cand luam masa in oras. Si sa nu mai amintim de regretul pe care il simtim atunci cand mancarea a fost departe de ceea ce ne-am fi dorit.

      9. Suplimentele alimentare: proteine, vitamine, bauturi energizante etc. Toate aceste produse sunt considerate chiar si de medici ca fiind surse mediocre de hrana pentru organism. In schimb, este important sa avem o alimentatie corecta care sa includa toate substantele de care avem nevoie din alimente proaspete si sanatoase pentru corp si nu din pastile care contin vitamine.

      10. Produsele de marca. O masina te duce din punctul A in punctul B indiferent de marca. O geanta iti tine produsele de care ai nevoie pe timpul zilei. O pereche de ochelari are menirea sa iti protejeze ochii de razele soarelui. Marca nu are nicio importanta, doar calitatea si functia conteaza.

      Ștergere
  21. Muie 1: Realitatii si Antenei 3, care ore in sir s-au mirat prosteste de rezultatele bacului, de parca n-ar fi stiut ca sistemul e idiot, apoi au tras previzibil concluzia ca Boc e de vina! Muie 2: presei care scrie BAC, bac-ul, Bac-ul, BAC-ul, in loc sa scrie, corect, bacul. Muie 3: taranilor care merg cu caruta ca vai mama lor si spun ca americanii care trec cu Lincoln Continental sunt prosti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bogații Franței au pus mâna pe cei mai buni fotbaliști de la AC Milan. Știrea a fost confirmată astă-seară de patronul italian Silvio Berlusconi.


      PSG a dat lovitura verii în materie de transferuri: i-a achiziționat pe suedezul Zlatan Ibrahimovici (atacant) și pe brazilianul Thiago Silva (stoper) cu suma totală de 65 de milioane de euro.

      Afacerea a fost confirmată de Silvio Berlusconi, patronul formației lombarde. În locul lor, AC Milan îi vrea pe Destro, iar ca atacanți - pe Tevez și pe Dzeko, ambii de la Manchester City, campioana Angliei.


      PSG, vicecampioana Franței în sezonul trecut, este pregătită de italianul Carlo Ancelotti, iar ca director sportiv îl are pe brazilianul Leonardo. Ambii au lucrat în trecut pentru AC Milan.

      Ștergere
    2. Bogatii Frantei n-au auzit de tine ca te angajau in secunda 2.Pe post de vidanja.

      Ștergere
  22. Conform tratatului de dezarmare de la Paris, Romania ar fi trebuit sa detina la aceasta ora 430 de avioane de lupta si 120 de elicoptere de atac. In realitate Fortele Aeriene Militare se rezuma la 69 de avioane de lupta ( 49 MIG-21 Lancer, cu resursa pe terminate si 20 de avioane subsonice, de scoala si de atac la sol IAR-99 ) si 23 de elicoptere IAR-330 Socat, capabile sa duca lupta anti-tanc . Au disparut , intre 2000 si 2004 , 361 de avioane de lupta si 97 elicoptere . Nastase , unde-s avioanele ? ah , da , uitasem : Basescu e de vina :) !...

    RăspundețiȘtergere
  23. Daca mai postezi asa sterg tot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Majoritatea câinilor de pază au nativ instinctul de a-şi apăra teritoriul, de a muşca. Dar, pentru a nu fi agresiv şi cu stăpânul sau cu alţi membri ai familiei, trebuie să parcurgă un program de disciplină şi supunere.

      Toţi membrii familiei trebuie să lucreze cu el. Potrivit instructorului Călin Petre, dacă ai un copil mic, e bine să-l supraveghezi atunci când e în preajma câinelui. Nu îl va muşca niciodată, însă îl poate trânti, în joacă, iar cel mic se va speria.

      De asemenea, dacă nu vrei să fie rău şi să muşte, îl poţi socializa la maximum de mic, îl duci printre alţi câini, îl laşi să fie mângâiat de alţi oameni, iar el va deveni blând ca un mieluşel. Dacă, însă, l-ai învăţat rău, nu uita să-ţi asiguri proprietatea.

      Asta înseamnă să ţii uşile şi porţile închise, iar pe gard să pui semnul de "câine rău". Cine ignoră acest avertisment, intră pe riscul său. Iată care sunt cei mai bun 5 câini de pază, potrivit specialistului în comportament canin, Călin Petre.

      1. Rottweilerul- are o mare rezistenţă la frig, este extrem de inteligent, îşi apără proprietatea şi stăpânul. Nu intra niciodată într-o casă cu Rottweiler fără acordul stăpânului!

      2. Ciobănescul german - are nevoie de multă mişcare, poate face însoţire, poate lua urma, e inteligent şi afectuos cu familia.


      3. Ciobănescul belgian malinois - e recomandat cunoscătorilor de comportament canin, care au mai avut câini înainte. E inteligent peste medie şi reacţionează la semnalul stăpânului, înţelege mimica şi gesturile acestuia. Dacă simte că cineva îl supără, poate reacţiona. E mai greu de controlat decât de stimulat, agresivitatea declanşându-se foarte repede.


      4. Ciobănescul caucazian - este puternic şi rustic. Nu debordează de inteligenţă, însă pe teritoriul lui nu trece nici musca. În afara teritoriului său nu e atât de agresiv. Cântăreşte până la 60-65 de kilograme.


      5. Ciobăneştii carpatini, mioritici, corbi - sunt puternici, rustici, inteligenţi.


      Indicaţi în apartament

      Câinii de pază cei mai recomandaţi într-un apartament sunt cei care au părul scurt, fiind mai uşor de întreţinut. Printre aceştia, Boxerul (e puternic, inteligent, ataşat de familie) şi Dobermanul (e suplu, agil, inteligent, îşi apără proprietatea şi stăpânul).

      Ștergere
    2. Blonda idioata:trebuie sa-i arati p..a si se (si-o) baga singura in seama (gura).

      Ștergere
  24. Cat de proasta esti?Nu vezi ca sterg toate idioteniile copiate de tine?

    RăspundețiȘtergere
  25. de asta te plateste stegaru - implicit sntfc-ul- ca sa stai toata ziua pe net sa debitezi tampenii in scris? alta treaba nu ai??
    fisa de post vizata de jana prevede si aceaste atributii speciale:
    vii cand poti
    pleci cand vrei
    faci ce-ti place
    faci ce-ti dicteaza iobagul
    scuipi in stanga - dreapta, sus-jos
    lingi , sugi, mangai ( ce vrea limba si gura ta)
    chiar nu te gandesti ca altii care chiar mai faceau ceva util ptr cfr au fost disponibilizati ca sa poti ramane tu, sau tocmai de asta faci ce faci??
    la atat te pricepi, dar din moment ce esti recompensata cu salariu cu multe clase in plus fata de altii, inseamna ca esti apreciata ptr respectarea intocmai a pct-lor prevazute in fisa postului si nu numai
    sugiuc in continuare, pana ti se apleaca
    azi, maine stegaru zboara impreuna cu tot stolul lui cel credincios, tu prima si apoi prin rotatie cu ceilalti slugoi vei conduce stolul migrator spre alte meleaguri
    - ptr lamuriri cauta - esti experta- migratia ratelor salbatice
    succes

    RăspundețiȘtergere
  26. VEZI CA MA CONFUNZI, DATI PE AFARA DE PROSTI CE SUNTETI CU JOJO IN FRUNTE !

    RăspundețiȘtergere
  27. أنا لا أَهتمُّ

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. أنا لا أَهتمُّ -hai jojo, sari ...

      Ștergere
    2. Niciodata sa nu te lupti cu un porc. O sa te murdaresti, iar porcului o sa ii placa , oricum nu intelegi nimic , LA REVEDERE jojo !

      Ștergere
    3. Nu ma lupt cu tine,stai linistita.Si scufunda-te!

      Ștergere
    4. jojo, Cainele nu se simte amenintat de "inteligenta" ta.

      Ștergere
    5. Vreau sa vorbesc putin despre oameni de nimic, adica oameni ratati, ambitie si prostie(te incadrezi perfect jojo cu sponsorii si colaboratorii tai , cati au mai ramas). Si voi incepe cu oamenii de nimic ca tine jojo, care habar nu au cu ce se mananca viata si ce presupune munca sau greutatile, dar sunt in stare sa bata din gura. Si la categoria aceasta sunt sigur ca fiecare dintre noi are de criticat o gramada de persoane si fiecare dintre noi stim ce prost ne simtim cand incercam sa facem ceva sau sa dam totul ca sa reusim macar sa ne mentinem la o linie de plutire (indiferent de situatie) si vine un nimeni, un zero care sa te faca sa te simti prost pentru ceea ce faci, desi tu in sinea ta esti oarecum implinit ca reusesti sa faci acel ceva care pentru tine inseamna un efort iar pentru el inseamna un nimic. Ce frumos e cand te trezesti ca ti se arunca vorbe in vant. Ce bine te simti cand vezi ca poate persoane cu care in viata ta nu ai avut tangente, dar ele se tin sus ca ce bine te cunosc si mai mult decat atat au si curajul jegos de a te critica sau chiar de a-ti pune etichete. Nu zic, ca si eu etichetez oamenii, dar in doua feluri. Primul fel e acela in care tin pentru mine si al doilea fel e acela in care fac misto pe tema asta cu cineva care considera eticheta respectiva ca atare.

      jojo, stiu că îmi citeşti postarile şi nu îţi plac, ceea ce mă bucură enorm. Eu trăiesc pentru a enerva retarzii ca tine.
      Din păcate pentru tine, faptele tale mă conving că ceea ce fac este de folos omenirii şi nu subspeciilor unicelulare în rândul cărora te numeri ! PA !

      Ștergere
    6. Bravo SALVATOAREA PLANETEI.Stai jos!

      Ștergere
  28. Am depasit 17.000 de vizualizari si 1600 de comentarii.Ma inspaimanta faptul ca mai sunt atatia tampiti care mai cred in minciunile basescului si pedelistilor.

    RăspundețiȘtergere
  29. UN CARACTER INFECT (jojo iti vine manusa)

    Daca a murit capra ta si vrei sa moara si capra vecinului, daca iti place sa barfesti in loc sa iti vezi de existenta ta, daca iti moare sufletul de invidie fata de realizarile altora in loc sa te bucuri de realizarile tale chiar daca sunt mai mici sau deloc , daca iti tradezi oamenii cand acestia ti-au incredintat increderea lor, daca minti si calci pe cadavre pentru a-ti atinge scopurile, daca nu poti intinde o mana de ajutor semenului tau aflat in suferinta, atunci ai un caracter infect si esti foarte aproape sa fii un mare prost sau o mare proasta. Valabil si pentru gasca ta de limbrici care sunt din ce in ce mai putini.

    RăspundețiȘtergere
  30. FRUSTARI , MARCA JOJO

    Nu ai bani destui
    Nu faci sex...
    Esti bolnav sau blonava mai mult decat sanatos sau sanatoasa
    Ai o fire pesimista
    Nu iti asumi responsabilitatea pentru rezultatele din viata ta, nici nu ai cum.
    Toate astea si multe altele duc la frustrari. Acel sentiment ca iti doresti lucruri pe care acum nu le poti avea si pentru ca nu ai un suflet curat si senin, pentru ca nu ai inteligenta emotionala sa intelegi ca daca ai rabdare, perseverezi, nu esti o persoana lenesa si lucrezi zilnic la dezvoltarea ta tot ceea ce iti doresti va deveni realitate, ajungi sa te comporti ca un prost sau o proasta.

    De la frustrare la prostie e o cale scurta. Lucreaza la frustrarile tale si intelege ca de tine depind rezultatele din viata ta. Daca ai frustrari nu ii chinui si pe cei din jur cu ele. Rumega-le in linistea ta interioara si foloseste energia acestor frustrari pentru a gasi solutii la problemele pe care le ai si ai destule . Te asigur ca vei reusi .

    RăspundețiȘtergere
  31. Daca tu ai fi o persoana normala si pe tiparul descris de tine mai ca te-as crede si mi-as da una.Dar nu este asa.Si stii foarte bine.Persoana frustrata si abstinenta esti tu.Mai incearca.

    RăspundețiȘtergere
  32. Esti infecta, idioato!

    RăspundețiȘtergere
  33. ne-ai povestit despre o multime de rase de caini,despre afinitatile, numele, inconvenientele , avantajele si dezavantajele de a avea un anumit caine
    doar despre cainele din imagine nu ne-ai spus nimic
    cred ca ultima postare cu cainele si HOTUL este definitorie pentru javra din fata garii
    jigodiile care-l ling in c r nu apar in poza, dar exista si latra la luna
    Pa

    RăspundețiȘtergere
  34. Base se contrazice de ani de zile.Si nu recunoaste nimic din ce a spus.Ca tot pdl-istul cu acte.Asa ca a sosit vremea sa o ia in bot.Ne vedem pe 29 iulie la vot si pe 30 iulie la sarbatoare.

    RăspundețiȘtergere
  35. a inceput procesul pentru selectarea managerului privat -Director general - la CFR Calatori, DG care va avea puteri decizionale depline in vederea eficientizarii societatii
    sper ca cel ales va face ordine si curatenie in companie, se va debarasa de toate pilele - mai ales a celor angajate dupa 2006- de toti sindicalistii manjiti pe toate partile, de toate fufele blonde( slabe/ super slabe sau chiar mai plinute), de toti pupincuristii, slugoii,lingaii, sotiile de ...stiti voi despre cine este vorba, de toti cei care din X in X ani isi schimba apartenenta politica, de toti profitorii, de cei paraleli profesional de calea ferata si de toti cei neaveniti la CFR

    le doresc tuturor celor mentionati mai sus sa doarma linistiti , sa visezez frumos cat mai au timp si "sa traiasca bine" de la noua numire in functie a DG privat cu echipa lui de specialisti
    Nu uitati de cheful din 30 !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Problema este ca pana isi va da seama ce incompetenti are in subordine va fi schimbat.Cu altul mai "destept" ca el.

      Ștergere
  36. jojo, Cainele nu se simte amenintat de inteligenta ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu de a voastra.

      Ștergere
    2. AM INTELES DE MULT DE CE TE TEMI, SA NU-TI INCHIPUI CA ESTI O SURPRIZA, CAT DESPRE PROSTIE...

      Ștergere
    3. Ai inteles demult ca n-ai inteles nimic.

      Ștergere
    4. Ai inteles pe dracu'Tu cu ea in gura mai poti sa vorbesti?

      Ștergere
  37. Totusi.Ieri si azi 97 de vizualizari.Cei care va uitati si nu scrieti faceti ceva bun: mergeti duminica la vot si dati cu base de pamant.Macar atat puteti face.Daca nu votati nu va mai plangeti.In afara de gasca pedelista a lui restul am castigat cat sa ne platim facturile.Haideti la vot ca sa plece base.Din caldura caselor din Mihaileanu si Vila Lac 3 in racoarea apartamentelor de la Jilava , Rahova , Aiud , Poarta Alba sau chiar Codlea.SA VOTATI BINE!
    P.S.Bai pdl-istilor , zilele astea nu am sa va mai raspund.SA VA OFTICATI BINE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tie nu-ti trebuie buton rosu.
      Problema ta este ca nu mai vrea nimeni cu tine.
      &.Plagiat de la Universitatea Oxford.Stiam ca nu ai auzit de ".
      Nu le sterg , ca sa vada lumea cata "inteligenta ai".
      Tu esti proasta de stingi.
      Si pana la sarbatoarea din 30 iulie , cand mincinosul basinescu va pleca , nu-ti mai raspund.

      Ștergere
  38. Votati plecarea mincinosului!Bai base!Jilava te asteapta!Sa te stampileze!Si voi pedelistilor stati acasa.Ca atata stiti.Sustinere prin absenta.Vai de p..a voastra!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Analiza tuturor documentelor arata ca VICTOR PONTA a plagiat, copiind blocuri uriase de text din alte lucrari. Comisia de Etica a Universitatii Bucuresti a emis doua documente publice in care se arata tehnicile de plagiere folosite si prezinta textele in paralel. 115 pagini din lucrare contin blocuri de text plagiate din 4 carti. Oficiul juridic al Universitatii Bucuresti a avizat raportul votat de Comisia de Etica in unanimitate.Solutia oferita plagiatorului de catre conducerea Universitatii Bucuresti a fost aceea de a-si sustine din nou doctoratul.Stigmatul unui plagiat demascat după toate regulile academice, recunoscute şi codificate internaţional, îl va urmări pe Victor Ponta întreaga viaţă. Fofilarea după penibile "argumente" de genul că ar fi o "decizie politică" nu face decât să probeze faptul că Victor Ponta nu cunoaşte sensul cuvântului cinste.Victor Ponta a sfidat o întreagă tradiţie a integrităţii academice, a lucrului bine făcut, a străduinţei de a excela în plan intelectual. Ruşinea sa, trebuie adăugat, este şi a conducătorului ştiinţific al tezei, Adrian Năstase, care a închis ochii la această gravă fraudă. Comisia care i-a acordat, în 2003, titlul de doctor lui Victor Ponta a cauţionat, prin neglijenţă ori complicitate activă, acest plagiat.

      Adrian Nastase a fost condamnat definitiv de ICCJ la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul calitatii". Potrivit DNA, in perioada 2001-2006, folosind autoritatea si influenta rezultate din functiile politice si administrative ocupate in stat, Adrian Nastase ar fi comis mai multe infractiuni de coruptie, antrenand si alte persoane. "Este vorba de luare de mita si obtinere de foloase necuvenite, infractiuni de pe urma carora inculpatul a obtinut, in total, suma de 48.116.210.938 ROL (1.370.324,69 euro)", preciza DNA. O alta fapta de coruptie retinuta in sarcina lui Adrian Nastase consta in aceea ca, in perioada campaniei prezidentiale din anul 2004, a folosit in mod abuziv influenta si autoritatea pe care le detinea, in calitate de presedinte al partidului de guvernamant PSD, obtinand finantarea nelegala a campaniei sale electorale, cu suma totala de 28.689.048.329ROL (817.049,19 euro).

      In cazul senatorului PSD Cătălin Voicu, procurorul DNA a cerut condamnarea la două pedepse de câte şapte de ani de închisoare pentru două fapte de trafic de influenţă, precum şi doi ani de închisoare pentru fals. Procurorul a arătat că, în urma contopirii pedepselor, Cătălin Voicu trebuie condamnat la şapte ani de închisoare, cerând totodată şi aplicarea unui spor de pedeapsă de doi ani de închisoare, pedeapsa finală ce ar urma să fie executată de senator fiind cea de nouă ani.Procurorii afirmă că, în perioada iulie - septembrie 2009, Cătălin Voicu, "prevalându-se de prerogativele ce derivă din calitatea sa de senator", ar fi primit de la Costel Căşuneanu, în două tranşe, sumele de 250.000 de lei (echivalentul a 60.000 de euro) şi 200.000 de euro, în schimbul intervenţiei pe lângă magistraţi din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (Florin Costiniu, n.r.), în vederea adoptării unei soluţii favorabile societăţii comerciale la care omul de afaceri era asociat.
      Europarlamentarul PSD Adrian Severin este anchetat de către procurorii DNA, fiind acuzat de obţinerea pe nedrept a sumei de 436.663 de euro din bugetul Parlamentului European."Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au extins cercetările faţă de Adrian Severin, membru al Parlamentului European, în dosarul în care se efectuează acte de urmările penală pentru infracţiunile de luare de mită şi trafic de influenţă şi au început, faţă de acesta, urmărirea penală pentru o nouă infracţiune şi anume „folosirea sau prezentarea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităţilor europene sau din bugetele administrate de acestea, cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată."
      pa puscariabililor !

      Ștergere
    2. Eu sunt deacord ca cei vinovati sa faca puscarie indiferent ca-i cheama Nastase , Voicu , Ponta sau oricum.Dar nu cred ca este bine sa ma bagi si pe mine in aceeasi oala.

      Ștergere
  39. Pentru cei 146 de vizitatori de ieri si azi : MERGETI LA VOT!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A minți este o adevărată virtute pentru tine , MINTI DE "STINGI" jOJO .

      Ștergere
    2. Poate imi spui concret ce am mintit?

      Ștergere
  40. blog sub supravegherea diicot !!!

    RăspundețiȘtergere
  41. Stegaru sau Tatiana nu v-au oprit buletinele?Sau nu poti sa spui?MERGETI LA VOT!SA PLECE JAVRA!SAU JAVRELE!

    RăspundețiȘtergere
  42. Azi , pana acum 93 de vizualizari.Cat despre diicot : mi se crapa!

    RăspundețiȘtergere
  43. Cred ca ai vrea sa ti-o pui tu.Cu cineva.Dar ... pauza. Hai!La baie!

    RăspundețiȘtergere
  44. Deci:lingaii cainelui sa stea in cotete!Haideti la vot!Sa dam cu marinaru'n caine!Si invers!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De proşti ca jOJO vom da la tot pasul, chiar ne vom împiedica de ura şi scârboşenia lor, de balele şi spumele lor, nicio problema stim cum sa-i tratam.
      HAI SICTIR jOJO !

      Ștergere
  45. Bai diicot!Mai du-va-n crapatura mea!Idiotii planetei!

    RăspundețiȘtergere
  46. HAIDETI LA VOT!
    HAIDETI LA VOT!
    SA-I DAM LU BASE UNA-N BOT!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  47. JOJO!Stii cine te injura si scrie aceleasi prostii de zeci de ori pe zi (si in timpul serviciului )?
    Boghez Dana.
    O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. jOJO, tu, pentru mine, nu eşti decât corcitura penibilă între o masturbare la beţie şi un chiuretaj nereuşit.

      Ștergere
    2. Asa se explica imbecilitatea mesajelor si vehementa cu care le posteaza.

      Ștergere
    3. Asa este dana.Tu stii mai bine ca doar printr-un chiuretaj facut de ma-ta la betie ai venit pe lume!

      Ștergere
    4. ...uitasem, HAI SICTIR jOJO !

      Ștergere
    5. Daca nu-ti dai seama cat de imbecila esti iti spun eu : ESTI IMBECILA!!!!!Pe langa ca esti urata cu spume devii din ce in ce mai penibila!

      Ștergere
    6. IDIOATA PLANETEI!Cand mai copiezi ( ca doar asta stii ) pune ghilimele.Daca stii ce-s alea.Cretino!

      Ștergere
    7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  48. Lasa ca ai timp maine , la serviciu , sa postezi toate prostiile copiate de tine , idioata cu minte de taburete gonflabil.Esti jalnica.Dar nu mi-e mila de tine.Si nu-mi va fi.

    RăspundețiȘtergere
  49. Marinarul mincinos a declarat in urma cu ceva timp ca vrea sa castige cu un vot mai mult la referendum , apoi a indemnat la boicotarea " loviturii de stat " ( din capul lui ) , a luat 7,4 milioane de pumni in bot si acum vrea sa se intoarca la Cotroceni cu mila CCR.Nu cred ca-i va mai merge.Tipi conducatorilor pdl-isti : mincinosi , razbunatori , agatati de scaune , slabi profesional , nesimtiti , parveniti si morti dupa putere.Recunoasteti personajele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CAT DESPRE MILA TA SI AMENINTARILE TALE , MAI VORBIM ...PANA ATUNCI:
      HAI SICTIR jOJO !

      Ștergere
    2. FINAL DOI:
      HAI SICTIR jOJO

      Ștergere
    3. FINAL TREI:
      HAI SICTIR jOJO

      Ștergere
    4. Mi-ai lipsit fato!Fratilor!S-a intors copiatoarea.Ai reusit sa scoti din capul tau ala gol niste cuvinte si sa le aranjezi.FELICITARI.Sau le-ai copiat?Mila n-ai sa ai din partea mea.Cat despre amenintari astea sunt doar in capul tau.Ala gol.

      Ștergere
    5. Cu mine nu ai ce sa vorbesti!Vorbesti cu ma-ta , cu ala cu care erai cand familia ta stia ca esti noaptea in control pe ternuri , vorbesti singura...Treaba ta!

      Ștergere
    6. jOJO, DIN PENIBIL IN MAI PENIBIL , O SA RAMAI DOAR CU POSTARILE TALE IDIOATE SI MINCINOASE. EXACT CUM ESTI TU !!!

      Ștergere
  50. Dedicatie pentru hasky bd (marea anonima de mai sus, pe care o stie si cunoaste toata lumea)
    parca ziceai ceva de diicot, cred ca pe tine vrei sa te autodenunti
    DIICOT Directia injurii, infamii, calomnii, obscenitati tampite sau mai bine la Directia de combatere a terorismului verbal
    Cred ca nu-ti dai seama cat de penibila esti cu toate postarile astea idioate, cu limbajul execrabil pe care-l folosesti
    scrii toate scursorile astea dupa o noapte de control pe tren. !!??!! stii tu - si nu esti singura care stii la ce controale de noapte ma refer-
    sau poate ca duci lipsa controalelor de noapte si suferi atat de mult incat iti dai frau liber nervilor si uite ce tampenii si mizerii debitezi
    Ar fi cazul sa te controlezi si sa te stapanesti
    Daca nu mai mergi pe tren noaptea cumpara-ti un inlocuitor, sigur gasesti si in ro nu trebuie sa mergi in germania, caci altfel ai toate sansele sa nu te mia vindeci niciodata de isteria verbala care te caracterizeaza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. FINAL PATRU :
      HAI SICTIR jOJO

      Ștergere
    2. jOJO, DIN ACEST MOMENT POTI SA SUGI (STERGI)SCRISUL , POTI SA SUGI PIXUL, POTI SA FACI CE VREI .M-AI CONVINS...

      Ștergere
    3. ...FINAL CINCI:
      HAI SICTIR jOJO

      Ștergere
    4. Inteligenta ta nu ti-a spus ca eu nu postez "Anonim"?Nu crezi ca ai multi "prieteni" care asteapta sa ti-o traga?Nu asa cum visezi tu.

      Ștergere
  51. Auzi tu proasto de boghez, daca crezi ca toti din CFR sint redusi, am totusi o mare nedumerire: cum se face ca tot printre ei te regasesti si nu ti-ai schimbat jobul printre elevati???

    RăspundețiȘtergere
  52. auzi tu proasto ce esti de boghez, daca ai impresia ca toti din CFR sint redusi, cum se face ca tot printre ei te regasesti si nu ti-ai schimbat jobul printre elevati?

    RăspundețiȘtergere
  53. Si daca tot esti smechera hai sa-ti spun si eu un banc:
    La o banca de sperma coada de barbati.Vine Boghez si se aseaza si ea.Tipul din fata ei se intoarce si o intreaba : si tu tot pentru donare?IHI raspunde Boghez cu gura plina!Iti place?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar stii ce inseamna " The end"?

      Ștergere
    2. Prostul(ADICA TU jOJO) işi consumă jumătate din viaţă, dacă e nevoie, ca să-ţi dovedească cu cât este el mai deştept decât tine. O să încerce să arate întreg forumului căt este el de dăştept, eh !!! todeauna am să-l las să zburde...
      Eh !!! Ar trebui să mă feresc, pe cât pot, să-i dai prostului(adica tot tie jOJO) prin ceva a înţelege că este inferior, şi îmi voi aminti de tristeţea quanadianului. Şi-mi voi aminti...că el are todeauna mintea odihnită...

      Ștergere
    3. De proşti ca jOJO vom da la tot pasul, chiar ne vom împiedica de ura şi scârboşenia lor, de balele şi spumele lor, nicio problema stim cum sa-i tratam.
      HAI SICTIR jOJO !

      Ștergere
  54. DANA!Devii din ce in ce mai jalnica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niciodata sa nu te lupti cu un porc(tu jOJO). O sa te murdaresti, iar porcului o sa ii placa .

      Ștergere
    2. Stiu ca-ti place.Sa copiezi si ce scriu eu!Deja esti penibila.Du-te pe trenuri noaptea.Cum spuneai acasa.

      Ștergere
    3. Prostul(jOJO), e rău, e răzbunător, e trist şi grobian chiar în bucuria lui, în rîsul lui...todeauna superior.

      Ștergere
    4. Prostia nu poate fi definită simplu, adică aşa cu uşurinţă, şi...de-a dreptul hilar, atunci prostul(TU jOJO) caută întotdeauna să iasă în evidenţă, iar de cele mai multe ori reuşeşte. Sărmanul...neştiind, neavând cum să realizeze ridicolul...
      Pentru asta, pentru a-i reuşi, el nu precupeţeşte nici un efort, minciuna fiindu-i cea mai la îndemână sculă, unealta de aur.

      Ștergere
    5. De proşti ca jOJO vom da la tot pasul, chiar ne vom împiedica de ura şi scârboşenia lor, de balele şi spumele lor, nicio problema stim cum sa-i tratam.
      HAI SICTIR jOJO !

      Ștergere
  55. buey citesc aici si ma constat ca jojo asta tare mai vrea pula. te bagi jojo ? stiu ca esti umflata (naspha),da tio dau so sugi sa-ti treaca offfffffffffu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine du-te la baie si ia-o in mana , cum iti place.Vezi sa nu dai cu cotul in calorifer.

      Ștergere
    2. Prostia nu poate fi definită simplu, adică aşa cu uşurinţă, şi...de-a dreptul hilar, atunci prostul(TU jOJO) caută întotdeauna să iasă în evidenţă, iar de cele mai multe ori reuşeşte. Sărmanul...neştiind, neavând cum să realizeze ridicolul...
      Pentru asta, pentru a-i reuşi, el nu precupeţeşte nici un efort, minciuna fiindu-i cea mai la îndemână sculă, unealta de aur. Proştii cred toţi, fără nici o excepţie, că adevărurile inutile sunt periculoase.
      Defapt ca fiu concis, proştii nu cred în nimc, şi în afară de „eul” lor autosuficient...numai există nimic.
      Folosind minciuna, intriga şi răutatea şi colorând cu spume pe măsura faţa hâdă şi schimonosită, adevărul, simplu adevăr nu-i poate fi prostului de folos. Aşa că până la constatarea că adervărul e subversiv, periculos...este un singur pas. Aşa apărând defapt nonvaloarea...şi scursorile societăţii

      Prostul(TOT TU jOJO) nu respectă legea, defapt nici nu o înţelege în profunzimea ei , el doar o aplică „adlemnam”! Eh, dacă nu cumva el este chiar autorul ei prin „inteligenţa” prostie lui conducătoare, pentru că el dintotdeauna a susţinut, mă rog, el a atenţionat de mai demult, pe toată lumea....Ha !!!
      Are un raţionament de primată, de biet babuin, cam aşa : dacă nu ai ţinut cont de spusele lui, iată unde s-a ajuns... şi în continuarea aceluiaşi tip de raţionament, dacă tot aplică legea, atunci prostul crede că are dreptul să taie o felie cât vrea el de mare din tortul avantajului, căci pentru prost, legea e ca un băţ cu două capete : esenţial este ca el să poată ţine de unul din capete, restul e doar rutină !
      Nu cred că trbuie să dau exemple...vedeţi şi voi cine e jOJO, CEL MAI BUN EXEMPLU.
      Prostul(jOJO), e rău, e răzbunător, e trist şi grobian chiar în bucuria lui, în rîsul lui...todeauna superior.
      Este complicat. În subţirimea simplităţii el nu vede nici un avantaj, cum urâte îi sunt, de asemenea, avantajele transparenţei, prin care i s-ar vedea goliciunea minţii. Dă-i prostului o idee simplă, iar el o va îmbârliga aşa de rău, că n-ai s-o mai recunoşti, fiindcă el se scarpină întotdeauna în stânga pe deasupra encefalului, cu mâna dreaptă. I se pare mai interesant.
      Prostul e util, chiar uneori de mare folos. Dacă toţi aţi fi deştepţi, am auzit odată replica unui ţigan, cine v-ar mai trage cismele din picere, mă, intelectualilor ?
      Prostul e grav. Eh !!! Doamne fereşte să râzi în faţa lui, ar fi o impietate! Romanii au creat zicala „ridendo, castigat mores”, crezând sincer că râzând de năravuri, le-ar putea îndrepta. Dar, dacă ai să râzi în faţa prostului, nu vei face altceva decât să-i descoperi alt nărav : prostul e suspicios! Eh !!! săracul este bănuitor ...
      Prostul nu ştie, nu are încredere, prostul nu citeşte, sau dacă o face citeşt...presa de „ziare”, el nu cercetează pentru a afla, el doar presupune. Pe temelia celor închipuite, el construieşte gravitatea acuzaţiilor, iar de aici şi până la incriminarea tuturor celorlalţi, nu mai e decât o chestiune de timp. Iar prostul nu se sperie numai dintr-atât.
      Este adevărat că sunt şi proşti care spun ei sunt "culţi", care tot ce au citit şi „învăţat” au făcut-o numai pentru a epata...jOJO TI SE POTRIVESTE PERFECT !!!

      Prostul(ADICA TU jOJO) işi consumă jumătate din viaţă, dacă e nevoie, ca să-ţi dovedească cu cât este el mai deştept decât tine. O să încerce să arate întreg forumului căt este el de dăştept, eh !!! todeauna am să-l las să zburde...
      Eh !!! Ar trebui să mă feresc, pe cât pot, să-i dai prostului(adica tot tie jOJO) prin ceva a înţelege că este inferior, şi îmi voi aminti de tristeţea quanadianului. Şi-mi voi aminti...că el are todeauna mintea odihnită...

      Ștergere
  56. Bravo dana!Ai adus prostia la un nivel la care altii ca tine nici nu indraznesc sa viseze.Las toate postarile tale ca dovada a idioteniei tale cronice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo jOJO! Ai adus prostia la un nivel la care altii ca tine nici nu indraznesc sa viseze.Las toate postarile tale, jOJO ca dovada a idioteniei tale cronice.
      HAI SICTIR jOJO

      Ștergere
    2. Si daca tot esti smechera hai sa-ti spun si eu un banc:
      La o banca de sperma coada de barbati.Vine jOJO si se aseaza si ea.Tipul din fata ei se intoarce si o intreaba : si tu tot pentru donare?IHI raspunde jOJO cu gura plina!Iti place?

      Ștergere
    3. Prostia nu poate fi definită simplu, adică aşa cu uşurinţă, şi...de-a dreptul hilar, atunci prostul(TU jOJO) caută întotdeauna să iasă în evidenţă, iar de cele mai multe ori reuşeşte. Sărmanul...neştiind, neavând cum să realizeze ridicolul...
      Pentru asta, pentru a-i reuşi, el nu precupeţeşte nici un efort, minciuna fiindu-i cea mai la îndemână sculă, unealta de aur.

      Ștergere
    4. De proşti ca jOJO vom da la tot pasul, chiar ne vom împiedica de ura şi scârboşenia lor, de balele şi spumele lor, nicio problema stim cum sa-i tratam.
      HAI SICTIR jOJO !

      Ștergere
    5. Prostul(TOT TU jOJO) nu respectă legea, defapt nici nu o înţelege în profunzimea ei , el doar o aplică „adlemnam”! Eh, dacă nu cumva el este chiar autorul ei prin „inteligenţa” prostie lui conducătoare, pentru că el dintotdeauna a susţinut, mă rog, el a atenţionat de mai demult, pe toată lumea....Ha !!!
      Are un raţionament de primată, de biet babuin, cam aşa : dacă nu ai ţinut cont de spusele lui, iată unde s-a ajuns... şi în continuarea aceluiaşi tip de raţionament, dacă tot aplică legea, atunci prostul crede că are dreptul să taie o felie cât vrea el de mare din tortul avantajului, căci pentru prost, legea e ca un băţ cu două capete : esenţial este ca el să poată ţine de unul din capete, restul e doar rutină !
      Nu cred că trbuie să dau exemple...vedeţi şi voi cine e jOJO, CEL MAI BUN EXEMPLU.
      Prostul(jOJO), e rău, e răzbunător, e trist şi grobian chiar în bucuria lui, în rîsul lui...todeauna superior.
      Este complicat. În subţirimea simplităţii el nu vede nici un avantaj, cum urâte îi sunt, de asemenea, avantajele transparenţei, prin care i s-ar vedea goliciunea minţii. Dă-i prostului o idee simplă, iar el o va îmbârliga aşa de rău, că n-ai s-o mai recunoşti, fiindcă el se scarpină întotdeauna în stânga pe deasupra encefalului, cu mâna dreaptă. I se pare mai interesant.
      Prostul e util, chiar uneori de mare folos. Dacă toţi aţi fi deştepţi, am auzit odată replica unui ţigan, cine v-ar mai trage cismele din picere, mă, intelectualilor ?
      Prostul e grav. Eh !!! Doamne fereşte să râzi în faţa lui, ar fi o impietate! Romanii au creat zicala „ridendo, castigat mores”, crezând sincer că râzând de năravuri, le-ar putea îndrepta. Dar, dacă ai să râzi în faţa prostului, nu vei face altceva decât să-i descoperi alt nărav : prostul e suspicios! Eh !!! săracul este bănuitor ...
      Prostul nu ştie, nu are încredere, prostul nu citeşte, sau dacă o face citeşt...presa de „ziare”, el nu cercetează pentru a afla, el doar presupune. Pe temelia celor închipuite, el construieşte gravitatea acuzaţiilor, iar de aici şi până la incriminarea tuturor celorlalţi, nu mai e decât o chestiune de timp. Iar prostul nu se sperie numai dintr-atât.
      Este adevărat că sunt şi proşti care spun ei sunt "culţi", care tot ce au citit şi „învăţat” au făcut-o numai pentru a epata...jOJO TI SE POTRIVESTE PERFECT !!!

      Prostul(ADICA TU jOJO) işi consumă jumătate din viaţă, dacă e nevoie, ca să-ţi dovedească cu cât este el mai deştept decât tine. O să încerce să arate întreg forumului căt este el de dăştept, eh !!! todeauna am să-l las să zburde...
      Eh !!! Ar trebui să mă feresc, pe cât pot, să-i dai prostului(adica tot tie jOJO) prin ceva a înţelege că este inferior, şi îmi voi aminti de tristeţea quanadianului. Şi-mi voi aminti...că el are todeauna mintea odihnită...

      Ștergere
  57. Nu mai am nimic de comentat la adresa inteligentei tale.Te autodesfiintezi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De proşti ca jOJO vom da la tot pasul, chiar ne vom împiedica de ura şi scârboşenia lor, de balele şi spumele lor, nicio problema stim cum sa-i tratam.
      HAI SICTIR jOJO !

      Ștergere
    2. jOJO IN EXCURSIE CU TABARA SI SE GANDESC EI CE SA FACA SA NU UITE ACEASTA TABARA NICIODATA LA CARE UNUL DINTRE COLEGI CE ZICE HAI BAI SA STINGEM LUMINA SI SA NE F---- PE APUCATE, STING EI BECU SI SE APUCA DE F---- DUPA VREO 2 ORE jOJO APRINDE LUMINA SI ZICE: HAI BAI, SA NE ORGANIZAM PUTIN CA ESTE A TREIA OARA CAND SUG p***

      Ștergere
    3. Cine are un creier mic, o gura mare si o parere de care nu tine cont nimeni ?
      TU jOJO

      Ștergere
    4. Prostul(jOJO), e rău, e răzbunător, e trist şi grobian chiar în bucuria lui, în rîsul lui...todeauna superior.

      Ștergere
    5. Prostia nu poate fi definită simplu, adică aşa cu uşurinţă, şi...de-a dreptul hilar, atunci prostul(TU jOJO) caută întotdeauna să iasă în evidenţă, iar de cele mai multe ori reuşeşte. Sărmanul...neştiind, neavând cum să realizeze ridicolul...
      Pentru asta, pentru a-i reuşi, el nu precupeţeşte nici un efort, minciuna fiindu-i cea mai la îndemână sculă, unealta de aur.

      Ștergere
    6. Ce faci fata!Nu mai scrii in timpul serviciului?Sau prea multa treaba.De turnat colegii.
      PENTRU CEILALTI CITITORI:toate comentariile despre prostie postate de boghez sunt copiate de pe un forumrealitatea.net.
      Prostie , minciuna , hotie ,incompetenta.Acestea sunt o parte din calitatile specialistilor promovati de stegaru.

      Ștergere
    7. Prostia nu poate fi definită simplu, adică aşa cu uşurinţă, şi...de-a dreptul hilar, atunci prostul(TU jOJO) caută întotdeauna să iasă în evidenţă, iar de cele mai multe ori reuşeşte. Sărmanul...neştiind, neavând cum să realizeze ridicolul...
      Pentru asta, pentru a-i reuşi, el nu precupeţeşte nici un efort, minciuna fiindu-i cea mai la îndemână sculă, unealta de aur.

      Ștergere
    8. Prostul(TOT TU jOJO) nu respectă legea, defapt nici nu o înţelege în profunzimea ei , el doar o aplică „adlemnam”! Eh, dacă nu cumva el este chiar autorul ei prin „inteligenţa” prostie lui conducătoare, pentru că el dintotdeauna a susţinut, mă rog, el a atenţionat de mai demult, pe toată lumea....Ha !!!
      Are un raţionament de primată, de biet babuin, cam aşa : dacă nu ai ţinut cont de spusele lui, iată unde s-a ajuns... şi în continuarea aceluiaşi tip de raţionament, dacă tot aplică legea, atunci prostul crede că are dreptul să taie o felie cât vrea el de mare din tortul avantajului, căci pentru prost, legea e ca un băţ cu două capete : esenţial este ca el să poată ţine de unul din capete, restul e doar rutină !
      Nu cred că trbuie să dau exemple...vedeţi şi voi cine e jOJO, CEL MAI BUN EXEMPLU.tzeapa

      Ștergere
  58. Trateaza-te intai pe tine.
    Limba gramatica e grea pentru tine.
    Te recunosc in descriere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prostul(TOT TU jOJO) nu respectă legea, defapt nici nu o înţelege în profunzimea ei , el doar o aplică „adlemnam”! Eh, dacă nu cumva el este chiar autorul ei prin „inteligenţa” prostie lui conducătoare, pentru că el dintotdeauna a susţinut, mă rog, el a atenţionat de mai demult, pe toată lumea....Ha !!!
      Are un raţionament de primată, de biet babuin, cam aşa : dacă nu ai ţinut cont de spusele lui, iată unde s-a ajuns... şi în continuarea aceluiaşi tip de raţionament, dacă tot aplică legea, atunci prostul crede că are dreptul să taie o felie cât vrea el de mare din tortul avantajului, căci pentru prost, legea e ca un băţ cu două capete : esenţial este ca el să poată ţine de unul din capete, restul e doar rutină !
      Nu cred că trbuie să dau exemple...vedeţi şi voi cine e jOJO, CEL MAI BUN EXEMPLU.

      Ștergere
    2. De proşti ca jOJO vom da la tot pasul, chiar ne vom împiedica de ura şi scârboşenia lor, de balele şi spumele lor, nicio problema stim cum sa-i tratam.
      HAI SICTIR jOJO !

      Ștergere
    3. Ce faci fata!Nu mai scrii in timpul serviciului?Sau prea multa treaba.De turnat colegii.
      PENTRU CEILALTI CITITORI:toate comentariile despre prostie postate de boghez sunt copiate de pe un forumrealitatea.net.
      Prostie , minciuna , hotie ,incompetenta.Acestea sunt o parte din calitatile specialistilor promovati de stegaru.

      Ștergere
    4. Prostul(TOT TU jOJO) nu respectă legea, defapt nici nu o înţelege în profunzimea ei , el doar o aplică „adlemnam”! Eh, dacă nu cumva el este chiar autorul ei prin „inteligenţa” prostie lui conducătoare, pentru că el dintotdeauna a susţinut, mă rog, el a atenţionat de mai demult, pe toată lumea....Ha !!!
      Are un raţionament de primată, de biet babuin, cam aşa : dacă nu ai ţinut cont de spusele lui, iată unde s-a ajuns... şi în continuarea aceluiaşi tip de raţionament, dacă tot aplică legea, atunci prostul crede că are dreptul să taie o felie cât vrea el de mare din tortul avantajului, căci pentru prost, legea e ca un băţ cu două capete : esenţial este ca el să poată ţine de unul din capete, restul e doar rutină !
      Nu cred că trbuie să dau exemple...vedeţi şi voi cine e jOJO, CEL MAI BUN EXEMPLU.
      Prostul(jOJO), e rău, e răzbunător, e trist şi grobian chiar în bucuria lui, în rîsul lui...todeauna superior.
      Este complicat. În subţirimea simplităţii el nu vede nici un avantaj, cum urâte îi sunt, de asemenea, avantajele transparenţei, prin care i s-ar vedea goliciunea minţii. Dă-i prostului o idee simplă, iar el o va îmbârliga aşa de rău, că n-ai s-o mai recunoşti, fiindcă el se scarpină întotdeauna în stânga pe deasupra encefalului, cu mâna dreaptă. I se pare mai interesant.
      Prostul e util, chiar uneori de mare folos. Dacă toţi aţi fi deştepţi, am auzit odată replica unui ţigan, cine v-ar mai trage cismele din picere, mă, intelectualilor ?
      Prostul e grav. Eh !!! Doamne fereşte să râzi în faţa lui, ar fi o impietate! Romanii au creat zicala „ridendo, castigat mores”, crezând sincer că râzând de năravuri, le-ar putea îndrepta. Dar, dacă ai să râzi în faţa prostului, nu vei face altceva decât să-i descoperi alt nărav : prostul e suspicios! Eh !!! săracul este bănuitor ...
      Prostul nu ştie, nu are încredere, prostul nu citeşte, sau dacă o face citeşt...presa de „ziare”, el nu cercetează pentru a afla, el doar presupune. Pe temelia celor închipuite, el construieşte gravitatea acuzaţiilor, iar de aici şi până la incriminarea tuturor celorlalţi, nu mai e decât o chestiune de timp. Iar prostul nu se sperie numai dintr-atât.
      Este adevărat că sunt şi proşti care spun ei sunt "culţi", care tot ce au citit şi „învăţat” au făcut-o numai pentru a epata...jOJO TI SE POTRIVESTE PERFECT !!!

      Prostul(ADICA TU jOJO) işi consumă jumătate din viaţă, dacă e nevoie, ca să-ţi dovedească cu cât este el mai deştept decât tine. O să încerce să arate întreg forumului căt este el de dăştept, eh !!! todeauna am să-l las să zburde...
      Eh !!! Ar trebui să mă feresc, pe cât pot, să-i dai prostului(adica tot tie jOJO) prin ceva a înţelege că este inferior, şi îmi voi aminti de tristeţea quanadianului. Şi-mi voi aminti...că el are todeauna mintea odihnită...

      Ștergere
    5. Cine are un creier mic, o gura mare si o parere de care nu tine cont nimeni ?
      TU jOJO

      Ștergere
  59. Am uitat : comentariile copiate de pe forum (numit : Cate ceva despre prostie...) sunt semnate de michele0.Verificati.

    RăspundețiȘtergere
  60. Prostul(TOT TU jOJO) nu respectă legea, defapt nici nu o înţelege în profunzimea ei , el doar o aplică „adlemnam”! Eh, dacă nu cumva el este chiar autorul ei prin „inteligenţa” prostie lui conducătoare, pentru că el dintotdeauna a susţinut, mă rog, el a atenţionat de mai demult, pe toată lumea....Ha !!!
    Are un raţionament de primată, de biet babuin, cam aşa : dacă nu ai ţinut cont de spusele lui, iată unde s-a ajuns... şi în continuarea aceluiaşi tip de raţionament, dacă tot aplică legea, atunci prostul crede că are dreptul să taie o felie cât vrea el de mare din tortul avantajului, căci pentru prost, legea e ca un băţ cu două capete : esenţial este ca el să poată ţine de unul din capete, restul e doar rutină !
    Nu cred că trbuie să dau exemple...vedeţi şi voi cine e jOJO, CEL MAI BUN EXEMPLU.
    Prostul(jOJO), e rău, e răzbunător, e trist şi grobian chiar în bucuria lui, în rîsul lui...todeauna superior.
    Este complicat. În subţirimea simplităţii el nu vede nici un avantaj, cum urâte îi sunt, de asemenea, avantajele transparenţei, prin care i s-ar vedea goliciunea minţii. Dă-i prostului o idee simplă, iar el o va îmbârliga aşa de rău, că n-ai s-o mai recunoşti, fiindcă el se scarpină întotdeauna în stânga pe deasupra encefalului, cu mâna dreaptă. I se pare mai interesant.
    Prostul e util, chiar uneori de mare folos. Dacă toţi aţi fi deştepţi, am auzit odată replica unui ţigan, cine v-ar mai trage cismele din picere, mă, intelectualilor ?
    Prostul e grav. Eh !!! Doamne fereşte să râzi în faţa lui, ar fi o impietate! Romanii au creat zicala „ridendo, castigat mores”, crezând sincer că râzând de năravuri, le-ar putea îndrepta. Dar, dacă ai să râzi în faţa prostului, nu vei face altceva decât să-i descoperi alt nărav : prostul e suspicios! Eh !!! săracul este bănuitor ...
    Prostul nu ştie, nu are încredere, prostul nu citeşte, sau dacă o face citeşt...presa de „ziare”, el nu cercetează pentru a afla, el doar presupune. Pe temelia celor închipuite, el construieşte gravitatea acuzaţiilor, iar de aici şi până la incriminarea tuturor celorlalţi, nu mai e decât o chestiune de timp. Iar prostul nu se sperie numai dintr-atât.
    Este adevărat că sunt şi proşti care spun ei sunt "culţi", care tot ce au citit şi „învăţat” au făcut-o numai pentru a epata...jOJO TI SE POTRIVESTE PERFECT !!!

    Prostul(ADICA TU jOJO) işi consumă jumătate din viaţă, dacă e nevoie, ca să-ţi dovedească cu cât este el mai deştept decât tine. O să încerce să arate întreg forumului căt este el de dăştept, eh !!! todeauna am să-l las să zburde...
    Eh !!! Ar trebui să mă feresc, pe cât pot, să-i dai prostului(adica tot tie jOJO) prin ceva a înţelege că este inferior, şi îmi voi aminti de tristeţea quanadianului. Şi-mi voi aminti...că el are todeauna mintea odihnită...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prostul(TOT TU jOJO) nu respectă legea, defapt nici nu o înţelege în profunzimea ei , el doar o aplică „adlemnam”! Eh, dacă nu cumva el este chiar autorul ei prin „inteligenţa” prostie lui conducătoare, pentru că el dintotdeauna a susţinut, mă rog, el a atenţionat de mai demult, pe toată lumea....Ha !!!
      Are un raţionament de primată, de biet babuin, cam aşa : dacă nu ai ţinut cont de spusele lui, iată unde s-a ajuns... şi în continuarea aceluiaşi tip de raţionament, dacă tot aplică legea, atunci prostul crede că are dreptul să taie o felie cât vrea el de mare din tortul avantajului, căci pentru prost, legea e ca un băţ cu două capete : esenţial este ca el să poată ţine de unul din capete, restul e doar rutină !
      Nu cred că trbuie să dau exemple...vedeţi şi voi cine e jOJO, CEL MAI BUN EXEMPLU.
      Prostul(jOJO), e rău, e răzbunător, e trist şi grobian chiar în bucuria lui, în rîsul lui...todeauna superior.
      Este complicat. În subţirimea simplităţii el nu vede nici un avantaj, cum urâte îi sunt, de asemenea, avantajele transparenţei, prin care i s-ar vedea goliciunea minţii. Dă-i prostului o idee simplă, iar el o va îmbârliga aşa de rău, că n-ai s-o mai recunoşti, fiindcă el se scarpină întotdeauna în stânga pe deasupra encefalului, cu mâna dreaptă. I se pare mai interesant.
      Prostul e util, chiar uneori de mare folos. Dacă toţi aţi fi deştepţi, am auzit odată replica unui ţigan, cine v-ar mai trage cismele din picere, mă, intelectualilor ?
      Prostul e grav. Eh !!! Doamne fereşte să râzi în faţa lui, ar fi o impietate! Romanii au creat zicala „ridendo, castigat mores”, crezând sincer că râzând de năravuri, le-ar putea îndrepta. Dar, dacă ai să râzi în faţa prostului, nu vei face altceva decât să-i descoperi alt nărav : prostul e suspicios! Eh !!! săracul este bănuitor ...
      Prostul nu ştie, nu are încredere, prostul nu citeşte, sau dacă o face citeşt...presa de „ziare”, el nu cercetează pentru a afla, el doar presupune. Pe temelia celor închipuite, el construieşte gravitatea acuzaţiilor, iar de aici şi până la incriminarea tuturor celorlalţi, nu mai e decât o chestiune de timp. Iar prostul nu se sperie numai dintr-atât.
      Este adevărat că sunt şi proşti care spun ei sunt "culţi", care tot ce au citit şi „învăţat” au făcut-o numai pentru a epata...jOJO TI SE POTRIVESTE PERFECT !!!

      Prostul(ADICA TU jOJO) işi consumă jumătate din viaţă, dacă e nevoie, ca să-ţi dovedească cu cât este el mai deştept decât tine. O să încerce să arate întreg forumului căt este el de dăştept, eh !!! todeauna am să-l las să zburde...
      Eh !!! Ar trebui să mă feresc, pe cât pot, să-i dai prostului(adica tot tie jOJO) prin ceva a înţelege că este inferior, şi îmi voi aminti de tristeţea quanadianului. Şi-mi voi aminti...că el are todeauna mintea odihnită...

      Ștergere
    2. Cine are un creier mic, o gura mare,umflata ca porcu si o parere de care nu tine cont nimeni ?
      TU jOJO.

      Ștergere