joi, 6 decembrie 2012

V-am pupat pe basca!

"Si te-ai dus, dulce minune
 S-a murit iubirea noastra."


Plang si "florile-(Boghez, Tatiana, Strilciuc, Cales, Olaianos, Tudorache, Ceausu, Hariton, etc)n gradina".
Ce va faceti fratilor si surorilor? Fratii vor da limbi in urechi, iar surorile vor sufla (sau suge) trompeta noului director. Stegaru nu se va mai intoarce niciodata. Garantat.
Petre! Nu pune botul la toate prostiile care ti se vor turna in urechi. asta daca vrei sa ramai pe functie mai mult timp. Daca nu, nu! Pentru intrebari te astept aici! Bafta!


59 de comentarii:

  1. Nu mai aveti sange in maus?

    RăspundețiȘtergere
  2. A plecat stegaru! A venit petre.Si imediat a inceput sa imparta ( pri secretata) pixuri cu Petre Roman.Pai ce facem nene?

    RăspundețiȘtergere
  3. ma mir ca nu sa dat tudorache inca la el!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai calm sau calma ca tudorache suge tot ce prinde, inclusiv vene de la cur;

      Ștergere
  4. Oho, chiar cum o fi ratat ca e prima la actiuni din astea!

    RăspundețiȘtergere
  5. boghezooo a murit nelu la intrare

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu ma omor dupa USL , dar ii urasc pe basisti in frunte cu Traian.De asta ma bucur de rezultatul votului.Tudorache probabil n-a avut ocazia.Iar fatadecurboghez isi linge ranile.Ca altceva nu mai are deocamdata de lins.

    RăspundețiȘtergere
  7. ne liNGEe haita si pe noi..sugi pula BOGHEZO si tu si TATIANA BATBAT BINE . nu ne ati inghitit dar ne ati supt....

    RăspundețiȘtergere
  8. Am depasit 28000 de vizualizari iar azi am avut 38.Comentarii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce comentarii jojo ? stegarii doar iau pulsul de aici comentarii zero . unde pla mea sunt haitele sa isi apere infectu ?

      Ștergere
  9. Tudorache=zero, adica udrea, pe intelesul lor: fi barat; doua caractere usoare , curve de meserie, profesioniste, sugatoare de pixuri si nesimtit de ordinare;alaturi de curveta Tatiana , Scufita Rosie Virginia; le vine la toti randul, si asa cum le e scris, pe limba lor o sa moara; totul se intoarce , stati calmi, o sa plateasca in aceasta viata , nu dincolo, chiar daca ei cred ca va fi sfarsitul lumii curand; si au impresia ca o sa scape; nu uitati ca sunteti urmatorii in sistem si degeaba l-au adus pe Petre ca nici asta nu e mai departe de cur cu limba;sa nu aiba vreo grija maestru petre, findca e prea mare palaria ptr capul lui chiar daca el crede ca este acoperit de Masoni; hahahahaha, ce vraja de mason... Masonii nu primesc la san decat pe cei care isi vand sufletul; asta a facut si Petre, si sta cu limba in continuare;

    RăspundețiȘtergere
  10. jegule iti comandam o cotiera de la dezmembrari ptr logan.? e naspa pe frigul asta cu dacia .....se incalzeste greu di tat precum frigida de tatiana .

    RăspundețiȘtergere
  11. kko cu lapte14 decembrie, 2012

    o fi apucat nelu sa -si construiasca ceva pe terenul de la sampetru ? ca una din pretentiile pe care le avea era de 500 euro pe luna de la o anumita persoana din regionala . probabil erau si alte pesoane care cotizau . valy stieeee ....

    RăspundețiȘtergere
  12. control trenuri....se stieee

    RăspundețiȘtergere
  13. Deja s-a facut invitatie la microrevelion, acum sa te tii pupat (2) cururi la greu de catre unii: cretu, ceausu, solovastru, tudorache si toti 'marii specialisti'. Cica se tine la un loc cu infra, de unde si cifra 2 din paranteza.

    RăspundețiȘtergere
  14. ar fi foarte frumos din partea celor 2 sa-l invite si pe al 3 lea - SCRL-ul, sa vedeti atunci ....pupat, intors spate, greturi, ameteli si multe alte fite, asta daca binenteles dl consilier proastat uns ar participa la chef - sa nu-ti vina sa crezi cum calca pionierul pe urmele lui... ati ghicit, nu-i asa?? nici nu este prea greu

    RăspundețiȘtergere
  15. SUGI PIXUUU BOGHEZOOOO...TAT ...TAT....

    RăspundețiȘtergere
  16. Nimeni nu-și mai aduce aminte de cei plecati fără voia lor.....parca n-au fost niciodată.......
    Ar fi fost o ocazie minunata să se bucure cu toții, la acest Microrevelion......dar morții cu morții, vii cu vii......

    RăspundețiȘtergere
  17. corect, nimeni nu-si mai aduce aminte de cei plecati fara voia lor ci din dispozitia pionierului, a femeii barbat-bine, a sindicalistilor, dati afara ptr ca nu aveau coloana flexibila si limba destul de lunga si care trebuiau sa lase loc pilelor si favoritelor celor mai sus mentionati, zburati fara a se face mai inainte o evaluare profesionala corecta si adevarata si a caror viata a fost bulversata, data peste cap dar asa uitati dupa multi ani de serviciu alaturi de unii dintre cei ramasi s-au bucurat ca in sfarsit marele fanion a plecat de la calatori si regretand faptul ca a ramas totusi in calea ferata si asteapta cu nerabdare ca multi pupincuristi ai marelui fanion sa-l urmeze, dar se pare ca lucrul acesta nu se va intampla prea curand, desi ar merita sa pupe acelasi fund ca pana in 06.12.2012
    dar cum vechile obiceiuri nu se uita si asa cum au trecut de la pupatul mainii lui gigi la pupatul curului fanionului acum pupa si ling mana noului director si se dau bine spunandu-i si facandu-se ca sunt de neinlocuit
    deci petrecere frumoasa celor vii si resemnare celor plecati

    RăspundețiȘtergere
  18. Exact ACEEASI care il lingeau pe fanion ling si acum la patrat, in frunte cu nelipsitii si pe vecie pusii pe posturi cretu, solovastru, tatiana, ceausu, constantin, jarcau si fîţele care-s nelipsite de la a se da in stamba, drept dovada si repeziciunea cu care s-au pus pe listele de participare la chef.
    Sa speram ca nu am votat degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  19. SARBATORI FERICITE SCRIITORILOR , CITITORILOR SI SUBIECTILOR!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. sarbatori fericite !!! semneaza, un subiect

    RăspundețiȘtergere
  21. 18 cititori am acut azi.35 ieri.De ce nu scrieti? Inca va este frica?Stegaru nu se va mai intoarce.
    Va astept!

    RăspundețiȘtergere
  22. Care este garantia ca nu se mai intoarce?Unde se duce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca multi dintre cei cu care stegaru s-a purtat ca o cizma ( i-a terorizat , concediat etc.)fac parte sau au relatii in PSD sau PNL.Deci aia stiu ce caracter infect are stegaru si nu au nevoie de asa ceva.Pionierul se va intoarce cand va intra in PP-DD , partid care va castiga alegerile. Adica niciodata.Mai poate incerca cu UDMR-ul ca aia au nevoie de tot felul de curve.

      Ștergere
  23. se duce la supt de puli la pnl politie..etc...scripca i a luat urma il asteapta la colt sa se pise pe el si pe mustata luii imputita de mirosul banilor nemunciti.....

    RăspundețiȘtergere
  24. Si s-o ia si pe bogheaza si sleatca de 'conducatori' pe care a tinut-o in brate ( cretu, marele, strilciuc, tatiana si altii ).

    RăspundețiȘtergere
  25. si pe tudorache curva in secret care ia suptoooo. cineo mai duce in spania?

    RăspundețiȘtergere
  26. daaa, de n ori iesea pe hol doar doar o vedea pe aia la tigara, care se speteste in munci ca si altele ce rezema peretii toata ziua. marile specialiste in ticketing!

    RăspundețiȘtergere
  27. Un an nou mai bun si multe bucurii tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  28. la multi ani cu sanatate !

    RăspundețiȘtergere
  29. Stiati ca :
    -marele lider de sindicat Lorincz Alexandru este angajat ca " specialist in relatii sociale " la STFC - Serviciul RUO?
    Poate imi spune si mie cineva ce scoala a absolvit pentru a ocupa acest post?

    RăspundețiȘtergere
  30. SCOALA DE MUISTI IMPREUNA CU ALTI FATARNICI . PUNCT

    RăspundețiȘtergere
  31. Da pentru ce mai trebuie si scoala? Merge si fara, important e sa stii sa scrii si sa citesti:) Si sa socotesti, pentru a aduna ciubucurile.

    RăspundețiȘtergere
  32. In tara asta, cei cu o scoala adevarata nu mai au loc deoarece posturile sunt ocupate de limbricii simpatizanti politic, INDIFERENT CINE VINE LA PUTERE ISI PUNE ACOLITII si incompetenti pe deasupra. Ce concursuri corecte, asa ceva nici nu exista!

    RăspundețiȘtergere
  33. Cei numiti politic nu au nevoie de profesionisti ( care pot pune intrebari si nu se lasa manipulati ).Ei au nevoie de slugi care sa execute toate ordinele aberante care le trec prin cap.

    RăspundețiȘtergere
  34. Corect - slugile executa si pupa
    cei bine pregatiti profesional, cei onesti, muncitori si cei cu simtul raspunderii sunt trecuti pe lista de disponibilizare pentru ca sunt indezirabili tocmai ptr ca au habar si vor sa faca treaba ca lumea.
    Chiar daca sefii celor mentionati mai sus stiu ca dispozitiile date de cei de la conducere nu sunt tocmai in regula le executa si ii obliga si pe subalterni sa o faca pentru ca tin la SCAUNUL lor de SEFI si tot ei - SEFII- uita imediat dupa ce vine alt partid la putere cu alt politruc la
    conducere ca au pupat un fund portocaliu, sau rosu, sau galben si trec la pupatul dosului celui nou numit in functia de director
    Leprele si lingaii nu mor niciodata si din pacate numarul lor este in continua crestere
    de aceea treaba merge din bine in mai bine cu oamenii foarte bine pregatiti "profesional"

    RăspundețiȘtergere
  35. Draga Jojo, de data asta nu s-a potrivit ceea ce ai scris in postare 'Stegaru nu se va mai intoarce niciodata. Garantat.' nu de alta, dar pentru ca tocmai s-a intors azi.
    Dupa ce lui Mogan cateii au avut grija sa ii intinda o capcana aducand televiziunea in ziua cand el era chemat la Bucuresti ( Tudorache a muncit din rasputeri, alaturi de: Tatiana, Hariton, Cretu ) si tot ei azi faceau pe nestiutorii.
    S-a intors cu forte proaspete pregatit mai mult ca niciodata de terorizat si batjocorit oamenii. Acum ramane de vazut pentru cat timp.
    Sa auzim de bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ptiu, Drace!!!!!!!!!!

      Ștergere
    2. sa ne suga Stegaru oricum e pe duca ...to be continued !!!

      Ștergere
  36. Am vazut si eu ieri pe TVR2 reportajul cu inspectorul "nu stiu cum" care facea munca de birou.Pai decizia de numire a lui la birou de cine a fost facuta?De tatiana.Ce primar a semnat-o?Mogan.Cursa?Da.Cine a chemat televiziunea?Stegaru.
    Dar eu sustin ca si daca s-a intors ( mai vedem ) nu va sta mult.

    RăspundețiȘtergere
  37. Oricine ar fi acea persoana sortita sa-i ocupe scaunul mult ravnit de " maria sa " stegaru va fi imediat inlantuita in tentaculele otravitoare ale caracatitei care il ocroteste, cu alte cuvinte cine ii va lua locul va fi supus aceluias regim de tavalire si improscare cu noroi cum a avut parte mogan, si asta cu ajutorul a 2-3 jegosi/jegoase ( nu mai mult ).
    Cu 3 zile inainte se stia ca va trebui acea persoana sa fie la ora cutare in locul cutare, pentru a putea fi filmata.
    No comment. Rusine.

    RăspundețiȘtergere
  38. Oare jegosul de Lorincz acum cu cine mai face
    mizerile lui: cu Mogan pe care l-a bagat in rahatul asta sau cu Stegaru.La cat e de libidinos si infect lui sa-i fie bine.traiasca USLMCI.Sfarsitul e aproape.

    RăspundețiȘtergere
  39. stiati ca ? acel GIGEL FRONE care a cantat la Romani au talent dar nu dupa binecunoscutele partituri fiindca nu avea studi , seamana izbitor cu marele Alexandru Lorincz care este specialist in relatii sociale la STFC Bv dar din pacate cu aceleasi studi , si mai e si lider la un sindicat
    cu renume in CFR

    RăspundețiȘtergere
  40. O rugaminte.Daca se poate fara Lorincz si Tudorache cu toate ca ce copil frumos si destept ar face impreuna dragalasii de ei.Cu fata lui Lorincz si trupul lui Tudorache.

    RăspundețiȘtergere
  41. 53 de vizualizari azi si doar un comentariu.Va este frica?Inca?Comentariile sunt anonime,nu se pot verifica.Cu fata si trupul m-am lamurit.dar mintea?Mogan a fost schimbat pentru ce a semnat.Dar cei care l-au prostit sa semneze ( ca el nu-i cunostea pe cei doi inspectori )nu trebuie sa raspunda si ei?

    RăspundețiȘtergere
  42. Lorincz trebuie sa faca un curs de calificare deoarece el nu stie.Copiii nu se fac cu limba.Nici macar in ureche.In cazul scumpei noastre si minunate Tudorache intelegem,se mai spala si ea.O problema de matematica foarte grea este:oare pe cati i-a pupat Lorincz.

    RăspundețiȘtergere
  43. Sugatoarelor mici se aude ca vine Mogan inapoi .In concluzie consumati apa de gura sa nu simta neimblanzitul sau organ gustul uzatului organ al domnului Stegaru.Sa o folositi la temperatura camerei.Ma pupati ca eu pe voi nu.

    RăspundețiȘtergere
  44. Tataiana si boghezo ( javre nenorocite ) vine Petre inapoi ai supt pula . daca petrica nu v o da ca aveti carii infecte v o dam noi cei din lina 1 ' nu de la linia 1 unde venea spaga ptr stegaru , cu prezervativ ca nu ne stricam pulili pe voi. sugi pula t,s,b,t,lorincz

    RăspundețiȘtergere
  45. Te rog nu mai folosi cuvinte obscene.Abia am scapat de fatadecurboghez.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  46. imi cer scuze dar tatiana si stegaru merita o muie cu prezervativ

    RăspundețiȘtergere
  47. Corect.De se va intoarce Mogan unii vor trebui sa se ceara acasa.

    RăspundețiȘtergere
  48. nu cred ca se va cere cineva acasa, exclus acest lucru ptr ca viermii nu au coloana vertebrala si fiecare tine cum poate mai bine de scaunul de sef indiferent cine a fost, este sau va fi director
    oricum asa circ cu schimat director, pus nou director revenit vechiul director nu cred ca mai fost vreodata
    s-au legat de mogan ca nu avea conditii de instructor si apoi de director dar oare stegaru cand a fost uns la conducerea rtfc brasov indeplinea conditiile de studii si vechime? atunci nu s-a sesizat nimeni de ilegalitatea numirii lui in functie?
    concluzia este ca indiferent cine va fi numit director va fi invaluit, inconjurat, lins de aceiasi tovarasi care nu-si vor schimba obiceiul si naravul, care tin cu orice pret sa-si pastreze functia si avantajele
    adio corectitudine si impartialitate si ne mai miram ca treaba la calea ferata merge din ce in ce mai 'bine"
    despre nasi si sefii lor sa auzim numai de bine

    RăspundețiȘtergere
  49. Trebuia sa pun ghilimele la chestia cu cerutul acasa.Ai dreptate.Unii se considera nascuti pe anumite functii ( stegaru,tatiana,juristu'lu'peste cu barba etc.)si nu se dau plecati asa usor. Doar cu un sut in cur.Dar se pare ca deocamdata nu are cine sa-l dea.

    RăspundețiȘtergere
  50. Oare ce scenariu au mai pus la cale week-end-ul asta??? Cu ce sa mai manjeasca oamenii, ca doar ei sunt stapanii supremi ai STFC-ului, restul trebuie eliminati care cum pune piciorul. De ar face asta la firme private, ar fi linsati din prima!

    RăspundețiȘtergere
  51. Muie turnator imputit.

    RăspundețiȘtergere
  52. si daca vine mogan credeti ca face dreptate, asta sa creada mutu, este si asta e o p... de om, spala si el in urechi pe cine poate, cum poate, poate ii iese si lui ceva, ce sa ne mai batem atata capul, ca de vina nu sunt ei sunt cei care iau pus in functie.

    RăspundețiȘtergere